În ultima zi a Târgului de Crăciun, organizatorii au pregătit o surpriză pentru tine și familia ta. Participă la Marea Extragere a Tombolei din data de 15 ianuarie și prinde avalanșa de premii generoase, puse în joc pentru toți vizitatorii Târgului de Crăciun.

Un televizor, 2 tablete și 3 smartphone-uri – sunt premiile puse la bătaie, iar unul dintre ele poate fi al tău, dacă te grăbești să vizitezi Târgul de Crăciun, amplasat în inima capitalei, în ultima săptămână. Aproape orice distracție din orășelul de poveste reprezintă un bilet pentru Loterie.

Condițiile de participare sunt simple, iar orice vizitator poate intra în concurs dacă:

#Va merge la Târgul de Crăciun din strada 31 august 1989 până în data de 15 ianuarie;

#Va completa biletul special pe care îl primește din această seară de la Căsuța Moșului, comercianții din Târgul de Crăciun sau de la casele patinoarului, caruselului și Roții Panoramice;

#Va arunca biletul completat în urna pentru tombolă, amplasată în fața scenei principale din scuarul Palatului Național;

#Va asista la Marea Extragere care va avea loc în data de 15 ianuarie, ora 18:00.

Mai multe detalii despre regulamentul tombolei poți găsi pe site-ul www.targuldecraciun.md, iar informaţii suplimentare poți obține apelând gratuit numărul de telefon 0-22-23-31-94.