Evenimentele sub zăpada de ianuarie! Ce ne așteaptă vineri, 11 ianuarie 2019

bench-cold-empty-209839

În ziua de vineri avem următoarele evenimente, pe care le puteți vedea mai jos. Scroll pentru a le vedea

#Consultările publice

Pretura sectorului Buiucani organizează, pe data de 11 ianuarie 2019, ora 17.30, dezbateri publice asupra proiectului ,,Planul Urbanistic Zonal privind valorificarea terenului cu nr. cadastral 0100518.156 din str. Calea Ieșilor, 14/2”. Consultările publice vor avea loc în Sala de festivități a Preturii str. Mihai Viteazul, 2). Vedeți aici detalii. 

#Draft Arena/3 ANI/Alex Calancea Band & Lupii

Draft ARENA sărbătorește 3 ani. Cu această ocazie sunteți invitați la un concert cu intrarea gratis, pe bulevardul dacia-35. Invitați speciali – Alex Calancea Band și Lupii. Detalii aici. 

I #DonateMyBirthday // January Edition

Anul acesta, cel mai frumos cadou de ziua ta ți-l poți face chiar tu, dăruind speranță celor care au uitat-o demult.  Alătură-te susținătorilor Hospices of Hope Moldova și dăruiește ziua ta de naștere celor care suferă de boli incurabile în regiunile din Republica Moldova. Detalii aici. 

#E ora etichetei in Tango

Evenimentul începe la ora 18:00-19:00 și costî 50 de lei. Detalii aici

#Magia Crăciunului la Biblioteca Naţională a Republicii Moldova

Biblioteca Națională a Republicii Moldova vă invită în perioada 15 decembrie 2018 – 15 ianuarie 2019, în cadrul Târgului de Crăciun organizat de către Guvernul Republicii Moldova, la o serie de evenimente specifice sărbătorilor de iarnă: concerte, colinde, ateliere, expoziții, jocuri interactive și multe alte surprize. Detalii aici.

#Grinch (la Patria) 

Grinch este cel de-al optulea film de animație produs de Illumination și Universal Pictures. Bazat pe cartea clasică scrisă de Dr. Seuss, Grinch spune povestea unui morocănos cinic care se decide să fure Crăciunul, dar care e întors din drum de o fetiță care adoră Crăciunul.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente