(video) „În primele zile mă rătăceam prin Parlament”. Experiența studenților care au beneficiat de un stagiu de trei luni în Legislativ

collage

Astăzi, 20 decembrie, 8 studenți de la instituțiile de învățământ superior din Chișinău, au primit certificatele de realizare a stagiului în cadrul subdiviziunilor Legislativului. Tinerii și-au împărtășit experiențele din cele 3 luni de practică cu reporterul #diez.

Programul de stagii a început pe data de 15 octombrie. Pe parcursul celor 3 luni de stagiu, tinerii au participat la procesul de analiză, elaborare și administrare a actelor legislative, la procedura de expertiză legislativă, la ședințele comisiilor parlamentare, la alte activități din cadrul subdiviziunilor Secretariatului Parlamentului.

Programul de stagii în Parlamentul Republicii Moldova se desfășoară de două ori pe an, în perioada sesiunilor ordinare ale Parlamentului (februarie – iulie și septembrie – decembrie).

Stagiile la Parlament se desfășoară pentru al cincilea an consecutiv. 64 de tineri au beneficiat de această practică, începând cu 2014.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente