Moldo Crescendo organizează un concert de Crăciun. Din banii adunați vor cumpăra instrumente muzicale pentru copiii slab văzători

ionel și marcel moldo crescendo

Moldo Crescendo și-a propus să facă o tradiție din Concertul Caritabil ce are loc în preajma sărbătorilor de iarnă. În acest an ei vor cânta chiar de Crăciun, pe 25 Decembrie, de la ora 17:00 la Sala cu Orgă.

Fiindcă muzica pentru urechi e ca lumina pentru ochi, ei și-au propus să ajute Liceul cu Profil Tehnologic pentru Copii cu Vedere Slabă din Chișinău. Din banii obținuți din vânzarea biletelor, aceștia vor cumpăra instrumente muzicale care vor fi oferite liceului.

Și pentru că Moldo Crescendo susține tânăra generație, de această dată, alături de ei, pe scenă vor urca câțiva elevi de la Liceul de Muzică „Ciprian Porumbescu”, dar și de la Liceul pentru Copii cu vedere slabă.

facebook_cover_event_1920x1080-pixels

#FiiMaiAproape este o altă idee a lor. Ei îți propun să faci un cadou diferit celor dragi, rudelor, prietenilor sau chiar unui necunoscut, oferind bilete la Concertul Caritabil. De asemenea, se pot implica și organizațiile. Dacă vrei să oferi bilete prin intermediul paginii lor, trebuie doar să le scrii.

Astfel, cauzei s-au alăturat și magazinele de artă Moldeco și Galleria 73. Acestea au oferit lucrări care sunt licitate pe pagina Moldo Crescendo. Banii obținuți în urma licitației vor fi folosiți cu același scop.

Și Tucano Coffee susține cauza cu o cafea gustoasă. La concert, se vor oferi 300 de vouchere cu o cafea gratuită la cafenelele Tucano din Moldova, în perioada 25 decembrie – 10 ianuarie.

Ana Cernicova moldo crescendo
Ana Cernicova

Pe scenă vor mai urca Ana Cernicova – soprană, Ionel Manciu – vioară, Radu Croitoru – violoncel și Marcel Lazăr – pian. Iar în program sunt pregătite lucrări de D. Shostakovich, R. Strauss, A. Piazzola, A. Ștefăneț și câteva colinde.

Proiectul Moldo Crescendo este în continuă căutare de finanțare. Astfel au făcut un apel către admiratorii artei și al proiectului lor, și au lansat o pagină pe Patreon, unde veți găsi detalii cum îi puteți susține și ce puteți primi în schimb.

Biletele se găsesc online aici și bilete fizice în lista magazinelor indicate pe site-ul iticket.md.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente