(foto) Zece idei de cadouri pentru prietenul sau soțul iubit în ajunul sărbătorilor de iarnă

gift-for-him-01

A venit rândul să vă sugerăm recomandări ingenioase de cadouri de anul nou pentru iubiții voștri. Dacă vă aflați într-o pană de idei, iată sugestiile echipei #diez care vă vor ajuta să economisiți timp pentru această activitate.

#Set de instrumente

Ciocanul, țintele, cheile, șurubelnița, cleștele și multe altele, cu siguranță, stau împrăștiate prin toată casa. Iar în momentul în care bărbatul are nevoie de vreun instrument răscolește peste tot pentru a găsi lucrul potrivit. Prin urmare, acest cadou îi poate salva timpul și nervii, deoarece toate instrumentele pot fi păstrate într-un case mic și comod. Primind acest cadou, el va fi motivat să repare tot ce este defectat în casă, asta înseamnă, că vei avea și tu de câștigat.

#Bilet la un meci de fotbal în Champions League

Dacă iubitul tău este îndrăgostit nu doar de tine, dar și de fotbal, atunci îi poți dărui un bilet la una dintre meciurile din Liga Campionilor. De la început află ce echipă îi place, după care cumpără-i un bilet la meci. Vezi aici care sunt meciurile din optimile de finală a Champions League.

#Calendar personalizat

Îi poți dărui un calendar personalizat cu fotografiile voastre. Fii creativă și imprimă pentru fiecare lună câte o fotografie realizată în acea perioadă. De asemenea, poți însemna niște dăți pe care doar voi le cunoașteți și le sărbătoriți în sânul familiei. De exemplu: ziua primii întâlniri, ziua primului sărut și nu numai. Aveți 365 de zile și 12 luni la dispoziție. Creați un calendar cât mai original pentru a vă surprinde soțul sau prietenul.

#Accesorii pentru laptop sau PC

Sunt niște lucruri care cel mai des se defectează. Îi puteți cumpăra un set în care intră o tastatură, un mouse, un covoraș, o pereche de căști (pentru PC) sau un ventilator extern pentru laptop. Dacă nu are nevoie de aceste lucruri, îl puteți surprinde cu un Windows sau Anti-virus licențiat.

#Voucher la un Car Wash

Majoritatea bărbaților țin la mașinile lor foarte mult. De aceea, pentru ei contează ca vehiculul să arate impecabil nu doar exterior, dar și interior. Dăruiți-i un voucher la un salon de acest gen, unde specialiștii îi vor curăța mașina cu cele mai moderne tehnologii.

#Abonament într-o sală de sport

Oferă-i în dar iubitului tău un abonament într-o sală de forță cu utilaj performant, cu bazin sau cu saună. Nimeni n-o să refuze un astfel de dar și va fi peste măsură de motivat să frecventeze disciplinat toate sesiunile de antrenament. Rezultatul cadoului tău îl vei putea aprecia peste câteva luni.

#Grătar de grădină

Un astfel de grătar portabil poate fi extrem de util pentru iubitul sau soțul tău, mai ales dacă îi place să petreacă mult timp în sânul naturii. La orice petrecere cu prietenii el va avea posibilitatea să gătească cele mai delicioase bucate.

Rucsac

Este un accesoriu care niciodată nu va ieși din modă și niciodată nu va fi un cadou banal. Întotdeauna acesta va fi binevenit, întrucât din an în an calitatea și designul rucsacurilor se modifică. Mizați pe unul comod, ușor și personalizat.

Cursuri de bucătar

Este o abordare greșită că doar femeile trebuie să gătească zilnic. Provoacă-l să-și schimbe obiceiurile și dăruiește-i cursuri de bucătar. Peste un timp veți putea face concursuri casnice de genul cine gătește cea mai romantică cină sau cel mai creativ mic dejun. În așa fel, în fiecare zi vă veți răsfăța cu bucate gustoase și neobișnuite.

Zece idei de cadouri pentru prietena sau soția iubită în ajunul sărbătorilor de iarnă

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente