Moldovenii se alătură mișcării mondiale de proteste pentru salvarea planetei. Cum poți să te implici

save-earth
Foto: Iaspaper.net

Reddit, agregator de știri și rețea de socializare populară printre tinerii conectați, lansează o mișcare mondială pentru a salva planeta. Moldovenii sunt invitați să se alăture și să preia controlul asupra mișcării locale în Moldova.

Majoritatea savanților au ajuns la concluzia că cele 2 °C în plus pentru încălzirea globală au fost o estimare prea optimistă. Recent studiul IPCC a indicat clar că dincolo de 1.5 grade este probabil să declanșăm mecanisme climatice ireversibile, care prin efectul spiralei vor aduce la consecințe dramatice. Climatologii sunt foarte pesimiști și ne avertizează despre posibila extincție masivă a majorității populației în câteva zeci de ani în cazul în care măsuri drastice nu sunt luate urgent. Noul obiectiv este așadar păstrarea încălzirii globale sub 1.5 grade.

Pentru a nu mai lăsă politicienilor și magnaților petrolieri dreptul la eroare, redditorii au decis să se unească pentru a crea Greva Pământului în cât se poate de multe țări, cât se poate de repede. O basarabeană stabilită în Franța a creat o postare și pe subredditul local moldovenesc cu detalii.

Dacă refuzi să rămâi pasiv și dorești să te alături unei mișcări mondiale prin acțiuni naționale, ești invitat să te alături noii organizații Earth Strike (earth-strike.com).

#Cum te implici?

Foarte simplu, intri pe reddit.com/r/earthstrike și dai subscribe. Citești primul articol cu instrucțiuni. Descarci aplicația Discord aici și intri ca și code de invitație https://discord.gg/WfEpz88 când ți se cere.

Mai multe detalii găsești AICI!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente