(foto) De Crăciun alege cele mai frumoase evenimente și locații. Unde poți petrecea seara de 25 decembrie

1NVU5R0YOH
Foto: Rawpixel.com

Pe 25 decembrie, în Moldova, este sărbătorit Crăciunul pe stil nou. Deși, mulți aleg să petreacă această zi acasă, unii caută evenimente și locații speciale unde ar putea evada. Echipa #diez a selectat cele mai frumoase locații și evenimente unde puteți sărbători Crăciunul într-o atmosferă plăcută alături de cei dragi.

Evenimente

#Concert Live Via Dacă de Crăciun

Ler este farmecul din basme care aduce transformаrea miraculoasă. Via Dacă vine cu un concert live de Crăciun ca să vă adunați cât mai mulți, să vă fie drag unii de alții, să vă bucurați de venirea sărbătorilor, să cântați un leru-i ler și să trăiți puterea basmului.

Mai multe detalii găsiți AICI!

#Târgul de Crăciun

Dacă nu ați reușit să ajungeți la târgul de Crăciun, atunci o puteți face chiar în ziua Crăciunului. Vă așteaptă decor frumos, personaje din povești, iarmaroc și multe alte surprize frumoase.

Mai multe detalii găsești AICI!

#Orășelul de Crăciun

Un alt loc drăguț, unde puteți găsi toate elementele caracteristice sărbătorilor de iarnă este Orășelul de Crăciun, amenajat în fața Teatrului Național de Operă și Balet „Maria Bieșu”.

Mai multe detalii găsiți AICI!

#Misterul de Crăciun

Surprize frumoase a pregătit și Circul din Chișinău. Așadar, dacă nu ai planificat nimic pentru ziua de 25 decembrie, poți merge în locul unde magia se simte ca la ea acasă.

Mai multe detalii găsești AICI!

#Expoziția de pictură „Izvar din Artă”

Dacă îți place arta și izvarul, atunci de Crăciun poți să mergi la o expoziție cu această tematică. Magia picturii o poți descoperi în spațiul C51 de pe strada Columna 51.

Mai multe detalii găsești AICI!

#Concert Extraordinar „Surprizele Anului Nou”

Pe 25 decembrie ești invitat la un concert extraordinar „Surprizele Anului Nou” cu participarea mai multor artiști. De asemenea, va avea loc și o loterie – Premiul mare: O vacanță minunata la munte.

Dispoziție buna și veselie este garantată, iar fiecare copil va primi o surpriza de la Moș Crăciun.

Mai multe detalii găsești AICI!

#Spărgătorul de Nuci şi Cele Patru Tărâmuri

Dacă ești pasionat de filme, atunci pe 25 decembrie poți merge la cinema. Acolo poți viziona un film cu tematica Crăciunului, ei bine cel puțin care începe de la acest subiect.

Despre film:  Tot ce vrea Clara (Mackenzie Foy) e o cheie-o cheie cum nu mai există, o cheie ce poate deschide cufărul ce adăpostește un dar extrem de prețios de la mama ei, plecată dintre cei vii. Un fir de aur, ce îi este pus în față la petrecerea de Crăciun o conduce la cheia mult dorită, care dispare apoi într-o ciudată și misterioasă lume paralelă.

Mai multe detalii găsești AICI!

Localuri

#Cină de Crăciun în Familia Mi Piace

Marți, 25 Decembrie, ora 19:00 sunteți invitați la cea mai călduroasă Cină de Crăciun în Familia Mi Piace!

„Spiritul Crăciunului aduce în dar iubire, bunătate și emoții pure. Bucătarul Chef Alexandru Comerzan vă va surprinde cu un meniu expresiv scufundat în arome asiatice, inspirat de ultima sa călătorie. Live Band-ul „Indigo Voice„ va crea o atmosferă de poveste, iar tradiționalii colindători ne vor încălzi inimile cu cele mai străvechi colinde!” spun organizatorii.

Mai multe detalii găsiți AICI!

#Christmas Dinner

De Crăciun Zaxi Fun & Finest va organiza o seară de familie. Alăturați-vă evenimentului pentru a vă bucura de bucate delicioase, muzică bună și atmosferă plăcută.

Mai multe detalii găsiți AICI!

#Natale / Crăciunul

Italieni zic „Natale con i tuoi, Pasqua con chi vuoi”, petrece Crăciunul în familie, iar Paştele cu cine vrei…
Așadar, pe 25 decembrie, la prânz sunteți așteptați în restaurantul Hostaria Amarcord, care a pregătit un meniu special pentru această sărbătoare.

Mai multe detalii găsiți AICI!

#CRĂCIUN și pe 25 decembrie

Sunteți așteptați cu drag pe 25 decembrie, la ora 16.00, la Restaurant Capitoles Park.

În program sunt incluse: „Elvi’s band”, colindători și alte surprize muzicale vor crea o atmosferă de sărbătoare.
Meniu variat și delicios inclusiv vin, apă, ceai, cafea, dulciuri și fructe și un program special pentru copii cu cadouri.

Mai multe detalii găsești AICI!

#Christmas at Beef.Meat & Wine

De Crăciun, Restaurantul Beef.Meat & Wine așteaptă toți doritorii într-o atmosferă de distracție, cu o note muzicale pline de viață și bucate delicioase.

Mai multe detalii găsești AICI!

#Christmas Party

„Trebuie să adaugi o tradiție în lista ta de Crăciun – să vii la noi și să te distrezi în această seară „liniștită.” Gazda muzicală e DJ Jukov, care vine cu cea mai bună selecție pentru distracția ta”, spun organizatorii.

Intrare este gratuită, iar mai multe detalii găsești AICI!

Matinee pentru copii

#Matineu de Crăciun

Organizatorii invită toți copiii și părinții la Matineul de Crăciun. Moș Crăciun și Alba ca Zăpada vă așteaptă în lumea basmelor cu muzică și dansuri. Discotecă pentru copii, concursuri vesele, meniu delicios și cadouri dulci pentru fiecare.

Mai multe detalii găsești AICI!

#Poveste de iarnă pentru copii

Pe 25 decembrie, la ora 14.00, la „OSCAR Banquet Hall” va avea loc un eveniment frumos „POVESTE DE IARNĂ” pentru copii.

„Noi vom crea o atmosferă fermecătoare, unde veți simți spiritul sărbătorilor de Crăciun și Revelion tot mai aproape! Vă așteaptă un program distractiv divers pentru copii, unde aveți posibilitatea să-l întâlniți pe Moş Crăciun şi Alba-ca-Zăpada ș mulți alți eroi animați. De asemenea fiecare copil va avea parte de cadouri și surprize frumoase.

Mai multe detalii găsești AICI!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Elena Baranov
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente