Dorești să inițiezi sau să dezvolți o afacere într-un mod profesionist? Participă la seminarele Swiss Create

mod

Vrei să devii mai bun în ceea ce faci? Ai nevoie de sfaturi practice din experiența de afaceri a unor oameni cu expertiză? Din ianuarie 2019, ai posibilitatea să beneficiezi de această oportunitate. Institutul de Dezvoltare a Afacerilor din cadrul universității Divitia Gratiae în colaborare cu compania Advanced Consulting, cu suportul organizației elvețiene COM, organizează seminarele de afaceri Swiss Create, primul dintre care va avea loc în data de 28-29 ianuarie, 2019.

În cadrul primului seminar, va fi abordată tema elaborării unui model de afaceri unde vei afla din prima sursă care sunt principiile după care să te ghidezi în formarea și/sau perfecționarea propriului model. Seminarul dat abordează subiectul gândirii antreprenoriale și reprezintă fundamentul pentru următoarele instruiri.

Seminarele se vor desfășura în sala de conferințe a universității Divitia Gratiae care oferă o ambianță profesionistă, dotată cu tot ceea ce este necesar pentru un timp cât mai productiv. Dacă sunteți din afara or. Chișinău, oferim și cazare pe durata seminarelor.

Ce ai de pierdut dacă nu vei veni?

#Nu vei cunoaște istoriile de succes ale oamenilor care au demonstrat că și în Moldova poți avea o afacere prosperă;

#Vei continua să găsești o mie de motive din care să amâni deschiderea afacerii proprii sau avansarea afacerii existente la următorul nivel;

#Nu vei cunoaște alți antreprenori și potențiali parteneri de afaceri;

#Nu vei fi inspirat și nu-i vei putea inspira și pe alții.

Vrei să participi? Foarte bine!

#Completează formularul de participare

#Confirmă participarea din timp

#Achită taxa de participare de 200 MDL

#Vino la timp, cu dispoziție de învățare

Fiecare seminar vine cu un manual de lucru profesionist, elaborat după standarde elvețiene care vor asigura o înțelegere aprofundată a subiectelor. Pentru mai multe informații, poți lua legătura cu organizatorii seminarelor  având informația de contact: e-mail: [email protected]; tel: (+373) 22 541030; GSM  069460334, 079405164, 068213355.

 

Programul următoarelor seminare:

#Marketing: 25-26 februarie, 2019

#Management Financiar: 25-26 martie, 2019

#Conducerea personalului: 15-16 aprilie, 2019.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente