Rapperul american de origine cubaneză Pitbull şi-a lăsat amprentele mâinilor şi picioarelor în cimentul din faţa Chinese Theatre, unul dintre cinematografele emblematice de pe Hollywood Boulevard din Los Angeles. Ceremonia a coincis cu lansarea unui cântec al rapperului american, compus pentru coloana sonoră a filmului „Aquaman”.

Pitbull, al cărui nume real este Armando Perez, a fost însoţit la această ceremonie oficială de actorul John Travolta şi de familia sa, căreia i-a dedicat această recompensă, acordată de Camera de comerţ şi industrie din Hollywood, transmite agerpres.ro.

Ceremonia a coincis cu lansarea unui cântec al rapperului american, compus pentru coloana sonoră a filmului “Aquaman”. Acel single reprezintă o versiune a piesei „Africa” din repertoriul trupei Toto, intitulată „Ocean to Ocean”.

Amprentele rapperului Pitbull nu vor rămâne pentru totdeauna la Hollywood. Ele vor fi transportate şi expuse în faţa unei filiale a Chinese Theatre, care se va deschide în curând la San Diego, un oraş aflat la 200 de kilometri sud faţă de Los Angeles.

Pitbull s-a orientat către muzica rap după ce a terminat liceul şi a cunoscut de atunci o ascensiune fulgerătoare în industria muzicală. Single-urile sale s-au vândut în peste 70 de milioane de copii, iar albumele lui în peste şase milioane de unităţi. De asemenea, clipurile lansate de muzicianul american au generat peste 10 miliarde de vizualizări pe platforma YouTube.

Rapperul american a fost ales de Federaţia Internaţională de Fotbal (FIFA) şi de casa de discuri Sony Records pentru a compune şi a înregistra imnul oficial al Cupei Mondiale din 2014. Acea piesă, interpretată alături de Jennifer Lopez şi Claudia Leitte, s-a intitulat “We are One (Ole Ola)”.