Traficul pe Bulevardul Ștefan cel Mare va fi suspendat. Cum va circula transportul public în această duminică

maraton

Duminică, 16 decembrie, în legătură cu desfășurarea „Maratonului de Crăciun  by Naturalis 2018”, traficul pe Bulevardul Ștefan cel Mare va fi suspendat, iar locuitorii capitalei sunt așteptați de câteva schimbări ușoare în traficul rutier al autovehiculelor și al transportului public.

Începând cu ora 11:40 până la ora 12:30, traficul rutier va fi suspendat de la Piața Marii Adunări Naționale până la strada Ismail, potrivit sporter.md.

În legătură cu acest fapt, va fi blocat și traficul rutier la intersecțiile bulevardului Ștefan cel Mare cu străzile: Pușkin, Vlaicu Pârcălab, Eminescu, Vasile Alecsandri, Armeană, Bulgară și Tighina. Traficul pe străzile Bănulescu-Bodoni și Ismail va nu va fi schimbat.

La ora 13:00, străzile principale ale capitalei își vor continua activitatea.

Comitetul organizatoric al „Maratonului de Crăciun 2018” vă roagă să tratați schimbările cu înțelegere și să vă planificați ziua din timp, pentru a evita inconveniențele.

Reamintim, „Maratonul de Crăciun by Naturalis 2018” este o cursă de alergare caritabilă. O parte din costul participării va fi donat Evei Pismeniuc, care suferă de paralizie cerebrală, și are nevoie de tratament și reabilitare.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente