„Magie” de iarnă pentru întreaga familie. Alege noile modele OLDCOM, iar goana după cumpărături va deveni mult mai plăcută

all head

Ho, ho, ho… Magia sărbătorilor se simte deja în jurul nostru, la fel precum vremea rece și ninsorile prelungite. Însă nimic nu poate strica dispoziția de sărbătoare atunci când picioarele tale sunt răsfățate de cele mai comode și călduroase cizme. Brandul autohton de încălțăminte OLDCOM are grijă de tine și apropiații tăi, de aceea îți propune modele noi, în tendințe pentru toată familia.

Acum actvitățile de zi cu zi, jocurile în aer liber, dar și goana după cumpărături va deveni mult mai plăcută cu noile cizme propuse de OLDCOM atât pentru femei, cât și pentru bărbați și copii.

head

Dakota și Petra – răfăț pentru femei

Inspirate de cunoscutele UGG-uri, cizmele pentru femei sunt extrem de comode, calde, dar și stilate. Acestea sunt realizate în două variante: mai scurte – Dakota și mai lungi – Petra. Pot fi asortate oricăror stiluri și preferințe, pentru că sunt disponibile în mai multe culori populare, precum: bordo, cappucino, negru, sur și albastru.

Ca să poată face față oricărei zăpezi, cizmele au o talpă mai groasă decât celelalte modele OLDCOM. Iar ca să înfrunte cu lejeritate frigul, interiorul acestora este compus dintr-un mix de blană naturală și artificială. Pe când exteriorul imită pielea întoarsă care le dă mai mult farmec și finețe.

dakota
Dakota

Aceste modele au fost concepute ca femeile să se simtă confortabil pe vreme rea și să rămână active în perioada iernii. Sunt o alegere perfectă pentru a petrece mai mult timp în aer liber alături de cei dragi.

Petra
Petra

Brook – o alegere perfectă pentru copii

Cei mai dornici de plimbări și jocuri prin zăpadă sunt, cu siguranță, copii de aceea am conceput și pentru cei mici un model similar cu cel pentru maturi.
Blana din interiorul cizmelor le va ține cald copiilor și vor putea alerga în voie fără să-ți faci griji pentru comoditatea lor. Model pentru copii este realizat din aceleași materiale ca și pentru femei ca mamele să petreacă mai mult timp alături de picii lor, iar frigul și zăpada nu să nu fie un impediment.

Brook
Brook
Brook (2)
Brook

Connor – pentru bărbați stilați

Bărbaților le propunem un model stilat, dar extrem de cald pentru iarnă. Connor reprezintă niște papuci scurți, cu imitație de piele întoarsă și cu o blană generoasă în interior ca și bărbații să fie părtași la escapadele de familie.

Connor
Connor

Papucii sunt disponibili în aceleași nuanțe ca pentru femei și copii, astfel încât să vă puteți asorta cu cei dragi și să fiți armonioși împreună.

Activitățile cotidiene, dar și timpul liber cu siguranță vor deveni mai plăcute pentru picioarele tale și ale întregii familii cu încălțămintea OLDCOM.

Unele dintre modelele noi nu sunt încă lansate așa că te invităm să urmărești apariția lor pe pagina noastră de Facebook și Instagram și să le probezi pe cele deja apărute în rețeaua de magazine.

Slider 1

Slider 2

Slider 3

Slider 4

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente