Cine are mentor, are patru ochi. Vino la lansarea primei comunități de mentorat din Moldova

l

Deși termenul de mentorat este tot mai des întâlnit printre conaționalii noștri, mulți încă nu cunosc toate beneficiile acestui proces. Din acest motiv, la Chișinău va fi lansată prima platformă de mentorat pentru tinerii originari din Republica Moldova.

MentorMe va conecta experții recunoscuți într-un anumit domeniu cu persoanele care au nevoie de o ghidare profesională și în carieră. Platforma MentorMe va deveni prima sursă de coagulare a unei comunități de tineri moldoveni talentați și ambițioși care se află în diferite colțuri ale lumii. MentorMe se va baza în primă instanță pe accesul la cunoștințele căpătate practic de către alți moldoveni în companii precum Facebook sau Google.

În cadrul acestui eveniment Dana MunteanDoru Curoşu și Tudor Arnăut vor prezenta produsul MentorMe.

# Dana, fondatoarea MentorMe, va vorbi despre importanța mentoratului și felul în care acest program va schimba viețile multor tineri originari din Moldova.

# Doru, primul tânăr moldovean inclus în lista Forbes „30 Under 30”, va ține o prezentare despre dezvoltarea personală și investirea în educație.

# Tudor, jurnalist și trainer, va oferi mai multe detalii despre experiența sa de până acum în cadrul acestui program.

Evenimentul va avea loc joi la ora 17:00 în incinta Bibliotecii Municipale Bogdan Petriceicu Hasdeu, pentru mai multe detalii accesați pagina evenimentului.

Pentru a confirma prezența la eveniment, îndepliniți acest formular.

###

Proiectul de mentorat global MentorMe se dezvoltă cu suportul Agenției Statelor Unite pentru dezvoltarea Internațională (USAID) și Guvernului Suediei în cadrul Proiectului „Dezvoltarea Centrului de Excelență în Domeniul TIC” Tekwill, implementat de Asociația Națională a Companiilor din Domeniul TIC.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente