(video) UEFA Champions League. Lyon a obținut o egalitate în Ucraina și se califică în următoarea etapă

DuPkuORXgAQFBvW

UEFA Champions League revine cu ultimele meciuri din cadrul grupelor. Meciul serii a fost jucat în Ucraina, unde Shakhtar Donetsk și Lyon au luptat pentru calificare în următoarea etapă.

#Ajax – FC Bayern München


Bayern Munich a obținut victoria în ultimile minute ale meciului, partida s-a încheiata cu scorul final de 2-3. Pentru echipa gazdă a înscris Tadic de două ori, iar pentru Bayern, Lewandowski și-a trecut în cont o dublă și Coman a marcat golul victorie în minutul 90.

#Benfica – AEK Athens

AEK Athens s-a clasat pe ultimul loc fără nici un punct în toate cele 6 meciuri. Benfica a obținut victoria datorită golului lui Grimaldo. Echipa din Portugalia va juca în Liga Europei.

#Manchester City – Hoffenheim


MAchester City a învins pe teren propriu echipa din germania cu scorul final de 2-1. Sane și-a trecut în cont o dublă, iar Kramaric a înscris singurul gol echipei Hoffenheim.

#Shakhtar Donetsk – Lyon


Egalitate în Ucraina, iar Lyon se califică în următoarea etapă a Ligii Campionilor. Shakhtar Donetsk va juca în Liga Europei. Moraes a marcat pentru echipa gazdă, iar golul de calificare îi aparține căpitanului echipei Lyon, Nabil Fekir.

#Valencia – Manchester United


Valencia a câștigat pe teren propriu echipa Manchester United datorită golului lui Soler și autogolului lui Phil Jones. Rasford a marcat pentru echipa oaspete.

#Young Boys – Juventus


Young Boys a obținut prima victorie în actuala ediție a Ligii Campionilor. Dubla lui Hoarau a adus victoria echipei gazdă, iar Dybala a marcat singurul gol al echipei oaspete.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente