Participă la EcoVisio FreeShop, contribuie la circuitul bunurilor în natură și redescoperă bucuriile pe gratis

gdh

FreeShop-ul EcoVisio nu intră în hibernare, ci se mută la casă nouă, ferită de frigul lui decembrie. Și nu oriunde, ci în buricul târgului la DC Donuts & Coffee, loc cu gogoși de vis și decor ca dintr-o carte poștală.

În afară de locație, nimic nu se schimbă: EcoVisio FreeShop rămâne cel mai bun „bazar” din Capitală, unde iei lucrușoarele de care s-au despărțit alții – fără bani, fără condiții, fără „donații sugerate”.

„Dacă ai deja dulapul burdușit, poți să aduci la noi ce nu-ți mai place și crezi că merită o a doua șansă. Tot ce rămâne la final va merge către Charity Centre for Refugees și alte organizații de caritate”, spun organizatorii.

#Ce puteți să aduceți la FreeShop? Haine și accesorii – de femei, de bărbați, de copii, de maturi, de vară, de iarnă, de toate felurile și toate modele. Important e să fie curate, nevătămate, cu (mai toți) nasturii la locul lor. Sunt acceptate și cosmetice, atât timp cât nu sunt expirate și nu au intrat în contact direct cu pielea (ca rujul, de exemplu).

Dacă aveți întrebări, puteți să o contactați pe Clara – +373 607 905 14. Dacă nu aveți întrebări, sunteți așteptați duminică să contribuiți la circuitul bunurilor în natură și să redescoperiți bucuriile pe gratis!

Mai multe detalii despre eveniment găsiți AICI!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente