Înregistrarea ipotecii este o procedură complexă care implică mai multe etape, necesită o atenție sporită și anumite cunoștințe. Primul Centru Ipotecar din țară funcționează cu succes al doilea an sub aripa BC „Mobiasbancă - Groupe Société Générale” S.A. având misiunea de a ajuta populația în deciziile de achiziționare a imobilului și creditării ipotecare.

Obiectivul principal al Centrului este crearea unui format nou de deservire a clienților, facilitând procesul de creditare într-o manieră clară și mai rapidă. Aici clienții pot afla informații complete despre condițiile creditelor ipotecare, beneficia de consiliere, calcula costul împrumutului, aplica cererea de creditare și obține toate informațiile necesare de natură juridică și administrativă.

„Parteneriatul cu firme de construcții, agenții imobiliare, designeri și magazine de materiale de construcții, ne permit să punem la dispoziția clienților ofertele necesare într-un singur loc”, a declarant Anton Covaliov, directorul Centrului Ipotecar.

Printre alte motive să apelați la serviciile Centrului Ipotecar Mobiasbancă, sunt o serie de avantaje oferite de bancă: împrumuturi ipotecare în valută străină, împrumuturi cu rate fixe ale dobânzii pentru primii 5 ani de creditare, reprezentarea clienților în agențiile cadastrale teritoriale, acordarea împrumutului în timp redus – maxim în trei zile de la prezentarea pachetului complet de documente.