Se apropie perioada sărbătorilor de iarnă și cu toții vrem să fim mai buni și să împărtășim bunătate în jur. Deseori, un gest mic făcut de noi poate însemna foarte mult pentru cineva.

Tocmai de aceasta, Coca-Cola vrea să te inspire să fii chiar tu Moș Crăciun și să împarți fericire celor care au nevoie. Un act mic de generozitate făcut de tine, poate face ca persoanele nevoiașe să se bucure de un prânz cald și să simtă și ei magia sărbătorilor.

Pentru aceasta Coca-Cola și rețeaua de supermarketuri Nr.1 au pregătit o campanie de ajutorare a persoanelor nevoiașe în care te poți implica foarte ușor. În perioada 1–31 decembrie 2018, cumpără din rețeaua de supermarketuri Nr.1 orice sticlă de Coca-Cola la preț obișnuit și donezi automat 1 leu din prețul sticlei pentru un prânz cald acordat unei persoane nevoiașe.

La final de campanie, Coca-Cola va dubla suma acumulată și, împreună cu misiunea socială Diaconia, va pregăti și distribui mâncare caldă pentru cei nevoiași. Mâncarea va fi distribuită atât în perioada sărbătorilor de iarnă, cât și după acestea, în dependență de numărul donațiilor.

#BeSanta — lumea are nevoie de mai mulți Moși Crăciuni, iar anul acesta poți fi chiar tu Moșul!