O tânără din Moldova se lipsește de nominalizarea la „Femeia Anului 2018” pentru a motiva oamenii să doneze o masă caldă copiilor

victoria
Foto: America House Chisinau

Victoria Novac de la EduJoc a fost nominalizată de către Aquarelle la premiul „Femeia Anului 2018”, totuși aceasta spune că în loc ca susținătorii să trimită sms-uri, mai bine ar dona acești bani pentru masa de Crăciun unor copii care au nevoie.

„Mulțumesc din suflet celor care v-ați mobilizat pentru susținerea mea la Femeia Anului 2018 — sunteți extraordinari! — dar vin cu o rugăminte către voi:

NU expediați sms-uri către numărul scurt, pentru că aceste mesaje se taxează exagerat. Acești bănuți pot fi donați unor copii amărâți și bătuți de soartă. Așa că, dacă tot a început postul Crăciunului, vă îndemn să donați o masă caldă copiilor, care din păcate, nu au parte de bunătățile de care ne bucurăm noi zilnic. Puteți face donații pe Rostul Postului.

Prefer să mă lipsesc de toate nominațiile și premiile pentru ca acestor copii să nu le lipsească nimic! Ce ziceți, ne mobilizăm să postim și să donam?
P.S. Dacă vreți să mă susțineți, puteți vota în continuare online (zilnic până la 20 decembrie), iar ca să vă mulțumesc pentru timpul și efortul vostru, la sfârsitul campaniei voi converti toate punctele acumulate în lei și voi dona de acești bani jucării de la EduJoc – Jucarii educative!” scrie Victoria Novac pe pagina sa de Facebook.

Victoria Novac are 28 de ani și antreprenore, participantă și câștigătoare a mai multor concursuri antreprenoriale (Premiul Mare în cadrul Fabricii de Antreprenori pentru „Cel mai bun plan de afaceri”, Cluj-Napoca; Locul I la Concursul Național de Business „Planuri pentru Tineri”, Gala Antreprenoriatului Creativ), deţinătoarea premiului „Cel mai activ voluntar al anului 2008”; membră fondatoare al proiectului internațional Dance4life în Moldova, directoare al Asociaţiei „EduJoc”, Moldova.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente