Uneori suntem „prinși” în capcana întunericului când brusc se întrerupe energia electrică. Nici Wi-Fi, nici jocuri la PC sau PS4, nici mâncare, atunci când gătiți la plite electrice. Lista poate continua cu mii de situații cotidiene. Păi ce facem în acele ore de „epocă de piatră” fără de lumină în casă? În urma unui brainstorming al reporterilor #diez am selectat top 10 lucruri pe care să le faceți în timp ce așteptați „Să fie lumină” vorba lui Lucian Blaga.

#1. Faceți sport pe podea. Începeți de la cele mai bine cunoscute și ușoare mișcări pe care să le repetați de mai multe ori în formă crescătoare. Dacă nu aveți nicio idee, vedeți mai jos niște exerciții fizice.

#2. Dacă este noapte, aprindeți câteva lumânări așezați-vă la masa din bucătărie (dacă sunteți mai mulți oameni) și jucați-vă în Domino, în Jocuri de Table, în poker, etc.

#3. Dacă e ziua și lumina naturală este suficientă pentru a vă orienta în casă, puteți face curat. Să ștergeți praful de pe rafturi, cărți, să măturați etc.

#4. Demonstrați că sunteți o „familie tradițională” și faceți sex.

#5. Chemați vecinul preferat și ieșiți la o vorbă pe scară.

#6. Ascultă  și dansează sub muzica preferată din playlistul tău până nu se descarcă telefonul

#7. Când n-ai lumină, poți să-ți faci și temele pentru acasă (dacă afară e ziua și e suficientă lumină naturală, în caz contrar aprinde o lumânare, dar ai grijă).

#8. Îți zici în gând că „iată nu am reușit să fac anume acest lucru în momentul în care s-a întrerupt energia electrică” și începi să-ți notezi alte scopuri pentru cealaltă parte a zilei

#9. Mănâncă ce ai în frigider, apoi repetă prima sugestie

#10. Comandă mâncare gustoasă, aprinde câteva lumânări și ia o cină romantică alături de partenerul tău, după asta puteți să urmați și sugestia numărul 4. Imagini pentru cină la lumânări

# Bonus: Nu vă jucați cu focul, pentru că există risc să vă incendiați apartamentul. Prin urmare, n-o să puteți suna la 112 pentru că telefonul tău va fi descărcat din cauza sugestiei cu numărul 6.