Recomandări #diez. Evenimente la care poți să mergi joi, 22 noiembrie

pexels-photo-556958-896×504

Este mijloc de săptămână, până la weekend mai e ceva timp, iar noi avem nevoie de suficientă energie cât să ne țină până atunci. Echipa #diez a selectat câteva evenimente pentru o zi de joi, care pot să te ajute să te relaxezi, energizezi sau pur și simplu, să petreci timpul liniștit în compania unui prieten.

#Pub Quiz: Big Brother

quiz big brother

Acesta este un joc intelectual – distractiv , unde fiecare participant poate util și cu plăcere să își petreacă timpul, să își demonstreze ingeniozitatea și norocul, și nu în ultimul rând să își demonstreze cunoștințele sale, răspunzând la întrebări într-o companie de oameni veseli și pasionați. Evenimentul este organizat la OLD BUS, strada Alexandru cel Bun 83 cu începere de la ora 19:30. Mai multe detalii vezi pe pagina de Facebook a evenimentului.

#Expoziția World Press Photo 2018 la Chișinău

photot expoxition

Republica Moldova găzduiește al doilea an consecutiv cea mai importantă expoziție de fotojurnalism la nivel global, World Press Photo. Aflați poveștile de viață, care se ascund în spatele a 137 de fotografii, la Muzeul Național de Istorie, în perioada 22 noiembrie – 12 decembrie 2018. Mai multe detalii despre eveniment vezi AICI.

#Valorificarea tradițiilor naționale artizanale

artizanat artico

Workshop „Dezvoltarea creativității la copii și tineri prin practicarea meșteșugurilor tradiționale moldovenești”. Centrul Republican pentru Copii și Tineret ARTICO valorifică tradițiile naționale artizanale și organizează în data de 22 noiembrie 2018 un seminar instructiv-practic. Activitatea este destinată cadrelor didactice din învățământul extrașcolar, domeniul artelor plastice și artizanat din Republica Moldova și are drept scop cunoașterea și transmiterea obiceiurilor și meșteșugurilor tradiționale specifice poporului moldovenesc generațiilor tinere. Mai multe detalii pe pagina de Facebook a evenimentului.

#Premiera Spectacolului „Miss Liberty – Ultimul Madrigal”

46480529_1779778172144982_8398451442272174080_n

Cu ocazia centrenarului, „Teatrul Naţional Târgu-Mureş (Compania Liviu Rebreanu) în colaborare cu Teatrul „Mihai Eminescu” din Chişinău, a produs în cadrul proiectului „Festival de teatru româno-basarabean 10×10” un spectacol în regia lui Elemér Kincses. Detalii despre eveniment și bitele vezi AICI.

#RALPH RUPE NETU’

maxresdefault

Ralph Rupe Netu’ 3D (RU) Ralph Breaks Internet: Wreck-It Ralph 2 (2018) lasă în urmă sala de jocuri video a lui Litwak, aventurându-se în lumea expansivă și palpitantă a internetului, care poate sau nu supraviețui distrugerilor lui Ralph. Ralph și cea mai bună prietenă a sa, Vanellope von Schweetz, trebuie să riște totul călătorind în lumea web în căutarea unei piese de schimb pentru salvarea jocului video „Sugar Rush”. Pe drum, Ralph și Vanellope se confruntă cu noi obiceiuri, lumi și personaje, bazându-se pe cetățenii internetului, „netienii”, pentru a-i ajuta în parcurgerea drumului, inclusiv pe Yesss, un algoritm viu al site-ului media, „BuzzTube”. Vor reuși oare cei doi să ducă la bun sfârșit misiunea?

raplh 2

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente