(foto) Descoperă asortimentul de Crăciun de la METRO. Distrează-te împreună cu întreaga familie la cumpărături

poza-principala-reduceri-jucarii-metro

Dacă ar fi să ne gândim la cele mai frumoase amintiri din copilărie, cu siguranță o mare parte din ele ți se vor asocia cu amintirile sărbătorilor de iarnă petrecute în familie. Această minunată perioadă aducea mereu decorațiuni de Crăciun, mâncăruri de sezon, invitați dragi, dar și bucuria de a dărui.

Tot de atunci am obișnuit să fim mai buni, să împărțim bucurii și zâmbete semenilor noștri fără un motiv.

Sărbătorile de iarnă sunt, cu siguranță, o perioadă frumoasă, dar ce trebuie și să fie bine organizată. De obicei, planificăm să facem anumite aranjamente pentru sărbătorile de iarnă, să cheltuim o anumită sumă de bani, dar planurile de acasă nu se potrivesc întotdeauna cu cele de la magazin.

În timpul sezonului festiv, aduce bucurie nu doar zăpada, pomul de Crăciun, ci și cadourile pe care le primim sau le oferim oamenilor dragi nouă. Cumpărăturile, însă, trebuie făcute cu chibzuință, iar cel mai dificilă sarcină e să găsim toate cele necesare într-un singur loc.

brazi-de-craciun-artificiali-metro

Ne-am obișnuit să auzim, pe oricine am întreba, că buzunarul se golește mult prea repede, în timp ce cumpărăturile abia dacă au început! De aceea, echipa METRO încearcă la maximum să simplifice procesul, oferind tot ce ar putea ajunge pe lista de cumpărături pentru sărbători, la un preț avantajos și într-o atmosferă prietenoasă – toate sub un singur acoperiș. Decorațiuni pentru sărbătorile de iarnă, produse pentru mesele festive, cadouri de Crăciun pentru toată familia, ba chiar și cadouri pentru angajați – la METRO le găsești pe toate.

Pentru că, deși ne place să fim darnici de sărbători, totuși, cumpărăturile trebuie făcute conștiincios, te sfătuim să mergi la cumpărături angro.

textile-craciun

#Achizițiile fac parte din frumoasele obiceiuri ale sărbătorilor de iarnă

Rețeaua de magazine METRO susține timpul petrecut în familie. Este atât de important să îți educi copiii prin exemple reale de cumpărături inteligente și cât de mult contează lucrurile pe care alegeți să le faceți împreună. Din acest motiv, te încurajăm să îți iei piticii cu tine la cumpărături! La METRO vei găsi o amenajare caldă, o atmosferă ce te va duce cu gândul la fericirea de a mai fi copil și de a te bucura chiar și de cele mai mici lucruri împreună cu ei, pentru că nimic nu se compară cu zâmbetul copiilor tăi!

Anul acesta cumpărăturile vor fi o adevărată distracție, vor aduce și mai multă căldură și timp de calitate petrecut cu întreaga familie.

Cumpărăturile vor decurge mai simplu decât credeai. Gama disponibilă de produse bucură cu inovații, cadouri amuzante și decorațiuni uimitoare. Totul e aranjat la îndemână, ușor de verificat sau de ales culoarea și modelul pe care îl dorești.

decoratiuni-mos-craciun

De la secția de îmbrăcăminte, decorațiuni, produse de uz casnic și până la produse alimentare – vei avea parte de cea mai tare aventură! Unde nu o să te descurci, o să poți oricând chema în ajutor spiridușii-consultanți, care vor fi nespuși de bucuroși să îți ofere un sfat sau să te îndrume către raftul de care nevoie.

#Avantajele cumpărăturilor din timp la METRO

Nu lăsa pentru ultima zi pregătirile de cele mai importante sărbători ale anului.

Există câteva avantaje extrem de importante, pe care ți le oferă cumpărăturile fără pripă:
• acum ai timp să planifici, graba strică treaba, iar un om care a început cumpărăturile pe ultima sută de metri nu ia decizii înțelepte, pentru că nu are timp să analizeze diverse opțiuni.
• poți prinde reduceri sau prețuri mai bune – după cum te-a obișnuit, METRO își răsfață clienții cu cele mai tari reduceri și o gamă completă de produse, dacă faci cumpărăturile din timp. În loc să accepți orice preț de ultimă oră, ai suficient răgaz să alegi diverse variante, cu câteva săptămâni înainte de eveniment.
• iei mai puține decizii ne-inspirate, stresul și lipsa de timp fac mulți cumpărători să achiziționeze produse care nu sunt tocmai pe gustul lor sau nici măcar nu se găseau în lista de cumpărături pentru Crăciun.
• asigură-te că procuri din timp cele trebuincioase, lăsând pentru ultimele zile doar produsele ce nu pot fi cumpărate cu mult înainte (cum ar fi unele produse alimentare).
• eviți aglomerația, înainte cu câteva zile de marea sărbătoare a anului toată lumea cumpără, toată lumea este isterică. Cu 1-2 luni înainte de Crăciun și Revelion, magazinele nu sunt atât de pline, deci ai suficient loc și timp să studiezi marfa, să probezi produse etc. Un plan de achiziții bine pus la punct, plus cumpărături „pe listă” și cu buget, făcute în timp util, te vor ajuta să ajungi în zilele de sărbătoare mai calm și mai relaxat.

decoratiuni-set-de-globuri

Ultimele cumpărături se pot face chiar în ajunul sărbătorii, dacă majoritatea pregătirilor sunt deja făcute din timp. Cadourile sunt gata, casa și grădina sunt decorate, rămâne gătitul și sărbătoritul.

Poate e cazul să ne gândim de pe acum în cel fel să ne organizăm timpul pentru cumpărături, astfel încât de sărbători să avem toată atenția îndreptată către oamenii noștri dragi și să ne bucurăm de tradiții și momente pline de dragoste.

vesela-mos-craciun

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente