Mai multe blocuri din sectoarele Ciocana și Râșcani rămân fără încălzire. Urmările condițiilor meteo

termoelectrica_64996300
Foto: Termoelectrica S.A.

Primăria municipiului Chișinău a făcut un bilanț al ninsorii din ziua de ieri. Potrivit acestuia, deși traficul rutier în municipiu se desfăşoară în condiţii normale, transportul public circulă conform programului corespunzător zilei de sâmbătă, mai multe blocuri de locuit rămân fără încălzire. 

Pe parcursul nopţii, s-a intervenit la deszăpezirea străzilor şi s-a împrăştiat material antiderapant cu 14 de utilaje. S-a acţionat pe arterele principale, pe cele secundare pe unde circulă transportul public şi căile de acces către localităţile suburbane. În total, ÎM Regia „Exdrupo” a împrăştiat 374 tone de material antiderapant, amestec de sare şi nisip şi 27 tone de sare.

Deocamdată însă, nu a fost remediată avaria la reţeaua termică magistrală, iar mai multe blocuri de locuinţă din sectoarele Ciocana şi Râşcani rămân fără încălzire, dar şi fără apă caldă menajeră.

Distribuitorul de agent termic, SA „Termoelectrica”, activează în regim non-stop pentru a reabilita tronsonul de reţea termică avariat

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente