Ziua de sâmbătă e una fermecată. Are alte culori, dispoziție și experiențe. Oare nu ai dori să încerci ceva nou în această zi, chiar dacă friguroasă, dar interesantă? Uite ce v-am pregătit și decideți ce veți face în această zi.

#Luna Amară /Lansare Album/ + Coma live in Chișinău

Luna Amara revine la Chișinău, cu prezentarea celui de al 7-lea album [NORD].  Luna Amară este o formație de muzică rock, originară din Cluj-Napoca și fondată în 1999. A avut onoarea să urce pe aceeași scenă cu Faith No More, Clawfinger, Incubus, Paradise Lost, Exploited, Apocalyptica, HIM și mulți alții.

Ora: 19:00

Locația: CLUB SEVEN str.București 68

Bilete – 250 MDL 

Prețul la intrare- 300 MDL.

#Talk Forum Autoreprezentare (a IV-a ediție)

Centrul Media pentru Tineri te invită la Talk Forum – evenimentul discursurilor motivaționale. Fii alături de alți tineri care te vor inspira și alături de artiștii care vor face evenimentul mai interesant. Intrarea este liberă.  Evenimentul va avea loc la Summit Events la ora 11:00. Pagina evenimentului aici.

#Atelierul de Știință Asterix

Experimentele științifice îi fascinează pe copii! Acestea sunt un mijloc excelent de a descoperi lumea, fenomenele naturii și legitățile lor.  În această Sâmbătă (17 noiembrie) copiii vor construi o racheta care chiar își va lua zborul! Vor învăța lucruri noi despre gravitație, energie și forța de propulsie.  La acest work-shop pot participa copiii de 7-12 ani.

Veniți la Asterix (Lisabona 2/3) – Primul laborator creativ pentru copii.

Înregistrarea se face la numărul de telefon: 0 6000 1615 sau completând acest formular: http://bit.ly/2DlWEmm

Preţul pentru o sesiune: 200 lei
Preţ lunar (4 ateliere): 600 lei
Toate materialele sunt incluse în preț.

Durata: 90 minute. Pagina evenimentului aici.

#Desen animat „Năzdrăvanii din pădure 3″

Desenul animat „Năzdrăvanii din pădure 3″ în română va avea loc ora 17:00. Prețul este de 60 lei. Rezervările se fac aici.

Veniți la CinemaImpact aflat pe adresa str. Lvov 2 nr.5

Cumpăra 2 bilete și primești 1 gratuit.

Garanție 200 % ( dacă nu iți place filmul sau confortul primești banii înapoi +bilet la alt eveniment)

Cumpăra Abonament și biletul te costa 35 lei 🤩 ( abonament pe 1 luna 300 lei 8 cu vizite incluse). Pagina Evenimentului aici.