(video) Artur Ioniță a marcat primul gol în actuala ediție a Seriei A. Reușita mijlocașului a ajutat echipa Cagliari să obțină remiza

7aad8ed84d0b29fbcddd942fb43dbf73

Fotbalistul moldovean, Artur Ioniță, a marcat primul gol în actuala ediție a Seriei A. Mijlocașul naționalei Moldovei a marcat cel de al doilea gol al echipei Cagliari și a ajutat formația să obțină o remiză în meciul din deplasare cu Spal din cadrul etapei a 12-a din Serie A.

Echipa lui Ionița pierdea cu 0:2, însă a încheiat partida cu un scor de egalitate. În minutul 76, Ionița înscrie în poarta adversă și stabilește pe tabelă scorul final – 2:2. După această remiză echipa Cagliari ocupă locul 13 în clasament cu 14 puncte în activ, scrie moldfotball.com.

Mijlocașul naționalei Moldovei a fost integralist, iar în minutul 95 a primit un cartonaș galben.

În anul 2016, Artur Ioniță a devenit cel mai scump fotbalist din istoria Republicii Moldova, fiind cumpărat de Cagliari cu suma de 4.5 milioane de euro. Fotbalistul în vârstă de 28 de ani a reușit să iasă pe teren de 64 de ori și să marcheze de 6 ori pentru actuala echipă.

Jucătorul moldovean a mai jucat pentru așa echipe ca Zimbru Chișinău, Iskra-Stali, FC Aarau (Elveția) și Verona (Italia). În toată cariera sa profesională mijlocașul a înscris 30 de goluri, dintre care 3 pentru Naționala Moldovei.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente