Pe timp de iarnă trebuie să ne alimentăm cu totul altfel decât o facem vara, iar dacă vorbim de geruri, atunci – cu atât mai mult. Pe masă trebuie să fie prezente mâncărurile fierbinți consistente, astfel încât organismul să poată obține energie și să se încălzească. În același timp, aceste feluri de mâncare trebuie să fie sănătoase și să conțină maximum de vitamine și minerale, pentru a ne proteja de avitaminoză și boli.
Andy’s nu renunță la tradiția de a-și încânta oaspeții în fiecare sezon cu un meniu actualizat. Bucătarii-șefi lucrează constant asupra ideilor noi și interesante, pentru a surprinde oaspeții cu o varietate de oferte. Noutățile „de iarnă”, care vor putea fi gustate începând cu 14 noiembrie, vor fi prezente în toate secțiunile: mâncăruri fierbinți, supe, salate și chiar pizza și deserturi.
Vedeți mai jos câteva detalii despre câteva poziții noi, care nouă ne plac în mod deosebit.
#PIZZA CU CIUPERCI ȘI PUI – O GUSTOȘENIE NEMAIPOMENITĂ!
O noutate exclusivă în meniul nostru, pe care toată lumea ar trebui să o încerce, este pizza cu ciuperci și pui. Sosul de frișcă și brânza Mozzarella îi conferă o delicatețe deosebită.
#PIZZA BOLOGNESE
O noutate consistentă este pizza Bolognese – cu carne de vită, brânză Mozzarella și mult sos tradițional bolognez. Putem doar să vă reamintim că toată pizza noastră este preparată pe un nou blat subțire și crocant. Asta chiar trebuie s-o încercați!
#SUPĂ-CREMĂ CU SPANAC
Supă delicioasă cu spanac – consistentă și sănătoasă, presărată cu parmezan.
#PLĂCINTĂ CU CARNE ȘI CARTOFI
De la simpla vedere a acestui fel de mâncare îți lasă gura apă. Fiind consistentă, foarte gustoasă și preparată ca acasă, plăcinta conține carne de vită și cartofi și este presărată cu cașcaval. Veți dori cu siguranță să o comandați din nou.
#CHILLI CON CARNE
Special pentru amatorii de mâncare picantă, în meniul nostru a apărut o mâncare tradițională din bucătăria mexicană – Chilli con carne, preparată cu fasole roșie, carne de vită fragedă mărunțită, porumb și ardei gras, cu sos Bologneze. Se servește cu nachos crocant.
#PIZZA PROSCIUTTO
În meniul de iarnă a apărut una dintre cele mai preferate pizza printre oaspeții noștri – pizza Prosciutto. Felii transparente de șuncă de Parma, brânzeturi Mozzarella și Parmigiano, rucola și roșii cherry. Toate acestea pe un blat subțire și crocant. Cea mai sofisticată pizza nu va lăsa pe nimeni indiferent!
#SOMON COPT ÎN SOS DE FRIȘCĂ
Avem și o mâncare dietetică în noul meniu – somon copt cu spanac și roșii cherry în sos de frișcă, presărat cu parmezan și dres cu sos Pesto. Cu acest fel de mâncare consistentă la sigur nu încalci dieta!
#JAMBON COPT CU LEGUME
Mâncare consistentă pentru adevărații gurmanzi – jambon copt în sos Demi Glace. Carnea suculentă este servită cu legume – ardei gras, morcov, dovlecel și ciuperci. Nimeni nu va rămâne flămând!
#CLĂTITE CU SOS DE PORTOCALE
Un cadou de la bucătarul-șef pentru amatorii de dulciuri – o clătită dulce cu sos de portocale și garnisită cu o felie de portocală. Se servește cu o bilă de înghețată de vanilie.
#CHEESECAKE CU MAC
Un desert delicat de brânză moale, pe un blat fărâmicios, acoperit cu caramelă și presărat cu fulgi de ciocolată.
TOATE ACESTEA POT FI COMANDATE începând cu 14 noiembrie, ONLINE SAU LA NUMĂRUL DE TELEFON 022-210-210.