(foto) „Ne vedem la mall”. Shopping MallDova aniversează 10 ani și cu această ocazie îți dăruiește cadouri prețioase

d

Pe data de 16 noiembrie, primul și singurul centru comercial de nivel european din Republica Moldova va aniversa 10 ani de activitate. Cu această ocazie, Shopping MallDova va dărui cadouri prețioase cumpărătorilor, dar și va organiza un concert inedit alături de trupa „The Motans”.

În ajunul sărbătorii de celebrare a celor 10 ani de la fondare, Directorul centrului comercial, Daniel Farkutin, a povestit jurnaliștilor despre cele mai memorabile clipe prin care a trecut Shopping MallDova, a povestit ce proiecte de caritate a implementat la noi în țară, dar și despre felul cum a schimbat viziunea și obiceiurile moldovenilor față de cumpărături și distracții civilizate.

NTI_2229

Pe 16 noiembrie 2008, singurul centru comercial de nivel european din Moldova, Shopping MallDova, și-a deschis, pentru prima dată, ușile pentru primii vizitatori. Timp de zece ani, acest loc a devenit unul dintre cele mai populare destinații ale tineretului, iar expresia „Ne vedem la mall” a intrat rapid în uzul zilnic al moldovenilor.

„Anume în anul 2008, Shopping MallDova a integrat la noi în țară un nou stil de viață. Distracțiile, petrecerile și cumpărăturile au devenit o obișnuință, un hobby pentru oameni. Aceste lucruri au sporit semnificativ, timp de 10 ani, nivelul și cultura shoppingului în țară. Grație Shopping MallDova, în Republica Moldova, au fost aduse circa 100 de branduri internaționale din întreaga lume, care puteau fi văzute în reviste de modă sau în buticurile din străinătate. Acum marile companii își etalează produsele în cele 100 de magazine deschise în acest centru comercial.

NAN_2249

De asemenea, a fost deschis primul cinematograf multiplex, unde vizitatorii au ocazia să vizioneze cele mai tari premiere mondiale. Au fost create multiple zone de recreere, unde pentru prima oară ați jucat bowling, ați gustat cele mai delicioase bucate sau ați avut prima întâlnire romantică. Tot aici, au fost amenajate locuri de joacă pentru copii. Sute de mii de copii au îndrăgit acest centru comercial pentru diversitatea activităților, siguranța și confortul oferit în spațiile de distracție cu tobogane, labirinturi, trambuline, mașinuțe și Rollerdrome.  Shopping MallDova este mai mult decât un centru comercial. Este un loc unde orice om își poate găsi o activitate care să-i diversifice rutina zilei”, a povestit Daniel Farkutin.

NAN_2289

Timp de 10 ani „Shopping MallDova” a fost vizitat de peste 46 de milioane de oameni, timp de zece ani este destinația de weekend numărul 1 al vizitatorilor. Mai mult, timp de zece ani au fost investiți circa 60 de milioane de euro, iar faptele bune vor continua să fie realizate.

NTI_2213

În decursul primului deceniu de la fondare, Shopping MallDova s-a implicat activ în acte nobile, găzduind numeroase târguri de caritate, zeci de proiecte de colectare a donațiilor pentru cei aflați în impas: „Fii Moș Crăciun pentru un copil orfan!” „Cadou pentru elev”, „Plant a hope” etc.

Centrul comercial întotdeauna organizează evenimente în premieră pentru Republica Moldova. Așa a fost de sărbătoarea cumpărăturilor „Noaptea Reducerilor”. De asemenea, au fost organizate show-uri mondene precum defilări de modă și master-class-uri cu designeri vestimentari, iar peste 30 de mii de copii au participat la expoziții interactive și educative, unde au avut ocazia să exploreze misterele Cosmosului, ale

Egiptului Antic, Epocii de Piatră sau ale Organismului Uman. „Cu ocazia sărbătorii, „The Motans” va cânta pentru toți chișinăiuenii și oaspeții Capitalei. Sunteți așteptați cu drag la Shopping MallDova”, a adăugat Daniel Farkutin.

NAN_2340

Astăzi, Shopping MallDova găzduiește 100 de branduri, iar în ultimul an s-a extins cu 14 magazine/restaurante. Centrul comercial se extinde pe o suprafață de 70.000 de m2, dintre care 25.000 de m2 sunt alocați spațiilor comerciale.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente