Un nou conflict între Constantin Țuțu și Maria Ciobanu. Ipoteza bizară a lui Marian Lupu

ciob

Replici aprinse, acuzații și sugestii cel puțin bizare au fost astăzi în Plenul Parlamentului. Toate au avut loc într-un nou schimb de replici dintre deputata PLDM, Maria Ciobanu și deputatul PDM, Constantin Țuțu. Liberal-democrata l-a acuzat pe ultimul că acesta ar fi amenințat-o și „i-ar fi vorbit în limbaj bandidesc”. Ultimul a negat. 

„Acum câteva minute deputatul democrat Constantin Țuțu s-a apropiat aici de mine, m-a amenințat și mi-a vorbit într-un limbaj bandidesc. Noi nu suntem în codrii Orheiului, dar în Parlamentul Republicii Moldova. Fruntașii PDM, dacă nu vă puteți liniști ortacul de partid, eu voi face ca acest caz să ajungă în instanțele internaționale”, a spus deputata Maria Ciobanu.

În replică, șeful din Parlament al PDM, Marian Lupu a cerut dovezi. Nu înainte însă de a face o sugestie bizară în adresa Mariei Ciobanu, care cel puțin care poate fi calificată drept înjositoare.

„Poate că Constantin Țuțu, fiind un bărbat tânăr, cu sânge fierbinte, este atras de frumusețea, feminitatea , inteligența colegii noastre, și invers. În acest caz poate se limitează la ceva personal”, a spus Lupu.

Acesta a mai menționat că totuși „sunt acuzații grave”, dar insistă să fie prezentate dovezi.

Nefiind în sală în momentul declarației Mariei Ciobanu, deputatul PDM, Constantin Țuțu a avut un pic mai târziu și el o intervenție la acest subiect.

„M-am apropiat de ea și i-am propus să să scriem compunere împreună dar nu a acceptat. I-am propus să meargă să lucreze cu oamenii în sate, și să nu mă urmărească pe facebook, pentru că este o femeie în vârstă și o respect mult dar îmi pare rău că spune minciuni. Eu cred că mâine o să spună că a sunat-o cineva seara și o să o sperie, ca și cum din partea mea sau a băieților mei. Personal o să-i spun că nu am nimic cu ea. Nu am grijă și nu am timp să o urmăresc. Am griji mult mai importante”, a spus Țuțu.

Conflictul dintre cei doi deputați a început mai recent din cauza unor schimburi de mesaje publice pe facebook.

Conflicte dintre Maria Ciobanu și Constantin Țuțu au existat și anterior. Și atunci, ca și acum deputatul PLDM l-a acuzat pe Constantin Țuțu de amenințări, iar ultimul a negat incidentul. Acuzațiile nu au fost verificate de către conducerea Parlamentului.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente