După ce două zboruri spre Porto au fost redirecționate, 24 de angajați ai companiei Ryanair au rămas blocați în aeroportul Malaga. La scurt timp după aceasta pe internet a apărut o fotografie cu șase dintre acești angajați care dormeau pe podeaua din aeroport.

Totul s-a întâmplat pe 14 octombrie, iar sindicatul care reprezintă angajații companiilor aeriene din Portugalia a spus că însoțitorii de zbor nu au avut de ales și au fost nevoiți să-și petreacă noaptea dormind pe podeaua din aeroport, deoarece compania nu le-a pus la dispoziție camere de hotel. De asemenea, aceștia au spus că angajaților nu li s-a dispus nici apă și mâncare, scrie bbc.com.

La rândul lor, reprezentanții companiei Ryanair au spus că lucrurile stau altfel: „Echipajul a petrecut o perioadă scurtă de timp în camera destinată însoțitorilor de bord după care au fost mutați în saloane VIP, iar a doua zi s-au întors la Porto.

Ryanair a declarat că fotografia a fost făcută intenționat și le-a afectat imaginea. Cei șase angajați care apar în imagine au fost concediați de companie pe motiv că „au provocat o încălcare gravă și au trădat încrederea companiei”.

 

Vedeți mai jos imaginea care a stat la baza concedierii celor șase angajați: