(foto) Șase angajați ai companiei Ryanair au fost concediați după ce o fotografie cu aceștia a ajuns virală pe internet

ryanair

După ce două zboruri spre Porto au fost redirecționate, 24 de angajați ai companiei Ryanair au rămas blocați în aeroportul Malaga. La scurt timp după aceasta pe internet a apărut o fotografie cu șase dintre acești angajați care dormeau pe podeaua din aeroport.

Totul s-a întâmplat pe 14 octombrie, iar sindicatul care reprezintă angajații companiilor aeriene din Portugalia a spus că însoțitorii de zbor nu au avut de ales și au fost nevoiți să-și petreacă noaptea dormind pe podeaua din aeroport, deoarece compania nu le-a pus la dispoziție camere de hotel. De asemenea, aceștia au spus că angajaților nu li s-a dispus nici apă și mâncare, scrie bbc.com.

La rândul lor, reprezentanții companiei Ryanair au spus că lucrurile stau altfel: „Echipajul a petrecut o perioadă scurtă de timp în camera destinată însoțitorilor de bord după care au fost mutați în saloane VIP, iar a doua zi s-au întors la Porto.

Ryanair a declarat că fotografia a fost făcută intenționat și le-a afectat imaginea. Cei șase angajați care apar în imagine au fost concediați de companie pe motiv că „au provocat o încălcare gravă și au trădat încrederea companiei”.

 

Vedeți mai jos imaginea care a stat la baza concedierii celor șase angajați:

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente