Nu rata ultima șansă pentru a te înregistra la cel mai mare program de lansare a start-up-urilor din lume, Founder Institute Chisinau 2018. Deadline-ul pentru înregistrări este duminică, 4 noiembrie

Founder Institute este cel mai mare program de lansare a start-up-urilor din lume creat în Silicon Valley. Acest program este prezent în peste 180 de orașe din peste 60 de țări. Programul este conceput pentru a vă ajuta să puneţi pe roate o afacere semnificativă și durabilă, oferindu-vă un curriculum structurat, feedback de la experți, și o rețea globală de mentori și investitori.

DE CE SĂ PARTICIPI LA FOUNDER INSTITUTE CHIȘINĂU?

#Vei avea șansa să mergi într-o vizită la cea mai mare conferință de startups din Europa;

#Absolvind programul cu succes, vei avea posibilitatea să ridici investiții între 20.000 Și 200.000 dolari;

#Doar la aceste seminare o să înţelegi dacă ideea ta este viabilă și dacă tu ești pregătit să construiești un startup;

#O să te poți conecta la o rețea de mentori și experți în diverse domenii din toată lumea;

#O să-ți dezvolți abilitățile antreprenoriale și de execuție.

CE-ȚI VA OFERI ACEST PROGRAM?

#Programul este structurat și bine organizat. Este un program de accelerare pe care îl poți aplica atât în dezvoltarea startup-ului pe care-l ai deja, dar și pentru a testa ideile noi;

#Ai la dispoziție resurse grozave pentru fiecare temă pentru acasă din cadrul programului (discuții înregistrate anterior, lectură, template-uri din semestrele Founder Institute din toată lumea).

#Ai acces la o rețea incredibilă de mentori, pe care o poți accesa chiar din prima zi a programului.

#După program, absolvenţii formează o comunitate puternică de tip peer-suport. Ulterior, aceste relaţii te ajută să-ţi păstrezi entuziasmul şi motivaţia.

CUM TE ÎNREGISTREZI? 

Foarte simplu. Procesul de aplicare este compus din două etape. Prima este completare formularului de aplicare, iar cea de-a doua presupune susținerea unui test care îți va verifica abilitățile antreprenoriale. Click aici pentru a completa formularul de înregistrare. Pentru mai multe detalii despre program, contactează echipa Dreamups la [email protected].

Deadline-ul pentru înregistrări este duminică, 4 Noiembrie!

*Programul este implementat la Chișinău cu suportul USAID Moldova. Partener General Dreamups: Orange Moldova.