În premieră la Chișinău, pe data de 2 Noiembrie, la Casa Sărbătorii - MOLDEXPO, se va desfășura una dintre cele mai valoroase conferințe de dezvoltare personală, Lidership și Business - LIVE2LEAD.

Trăim perioada când suntem nevoiți să ținem pasul cu schimbările ce au loc în toate aspectele vieții noastre, să ne schimbăm pe noi înșine și să fim deschiși către transformări sistematice. LIVE2LEAD a găzduit în acest an cinci speakeri de talie mondială: John Maxwel, Carly Fiorina, Daniel Pink, Debra Searle si Tyler Perry

Pe lângă acești vorbitori valoroși, la eveniment vor fi prezenți doi speakeri din România, care vor vorbi LIVE  – Iulian Cornel Borza și Sebastian Arhire.

Live2Lead Chisinau este o experiență de dezvoltare a liderilor concepută pentru a echipa participanții cu noi perspective de LEADERSHIP și BUSINESS, instrumente practice și idei gata de pus în practică. Acest eveniment extraordinar de jumătate de zi va aduce un nou suflu asupra stilului tău de leadership și business.

Conferința se va difuza în format Videocast cu subtitre în limba română.

O conferință videocast este una dintre cele mai moderne, rapide și economice căi de transmitere a unei conferințe înregistrate, al cărei conținut este de ultimă oră la nivel mondial, și ajunge direct la publicul interesat, aflat pe întreg mapamondul.

Ce vei câștiga dacă participi?

#CELE MAI NOI IDEI

Pregătește-te să afli cele mai noi idei de leadership și business, precum și planuri de acțiune simple și ușor de implementat, de la experți de top la nivel mondial.

#INSPIRAȚIE ȘI ENERGIE TRANSFORMATOARE

Live2Lead este un eveniment revoluționar creat pentru a te inspira și a dezlănțui energia și puterea, capabile să te transforme pe tine și lumea din jurul tău. Vei fi provocat, încurajat și inspirat de experți în leadership de top mondial și te vei întoarce la job-ul tău, nerăbdător să pui în practică o listă valoroasă de idei Aha!

#NETWORKING

Live2Lead propune un conținut bogat și valoros de leadership și business la nivel mondial și va atrage lideri, care la fel ca tine, sunt dedicați creșterii și dezvoltării. Consolidează-ți rețeaua de contacte valoroase, pentru parteneriate și rezultate concrete.

Ce vei pierde dacă nu participi?

#UN EVENIMENT UNIC

Conferințele susținute de cei cinci experți de nivel mondial au caracter de exclusivitate și nu vor putea fi regăsite ulterior pe niciun alt canal de difuzare.

#CONECTARE GLOBALĂ

Live2Lead reprezintă șansa conectării la un suflu nou, global, de leadership transformator .

#PREMIERĂ DE NIVEL MONDIAL ÎN ORAȘUL TĂU

În România, Live2Lead este prezent deja de cinci ani, și de fiecare dată a făcut săli pline în orașele București, Cluj, Oradea, Arad, Constanța, Bistrița, Baia Mare, Bacău și Iași. În noiembrie 2018, acest eveniment de interes mondial va avea loc în premieră și în Chișinău!

Mai multe detalii despre eveniment găsiți AICI!