(foto) Cum să creați un logo online în doar câteva minute cu Logaster

logo5

Logo-urile sunt foarte importante atât pentru afacerile mici, cât și pentru cele mari. Acestea sunt brandul companiei si ajuta la identificarea ei in cadrul pieței.

Cu toate acestea, când angajați un designer de logo acesta nu va schimba prea multe. Pentru afacerile start-up sau pentru noii antreprenori nu este fezabila angajarea un designer datorita costurilor. Persoanele acestea pot folosi anumite servicii online.

Daca doriți să creați un logo drăguț repede, ar trebui să aruncați o privire la Logaster.

Cum Funcționează Logaster?

logo1

Primul pas este să introduceți textul pe care vreți să îl folosiți în logo.

logo5

Apoi, apăsați pe „Creare logo” și așteptați ca Logaster să proceseze datele. La sfârșitul acestui proces, veți primi un formular cu sugestii. Mai mult ca sigur, veți găsi un exemplu care să vă fie pe plac.

logo4

După ce ați ales un design care să vă placă, îl puteți salva sau edita. Editorul vă permite să schimbați iconița, fontul, culorile sau să eliminați sloganul pe lângă altele.

logo3

Pentru a salva logo-ul, trebuie să vă creați un cont. Apoi, puteți descărca gratuit logo-uri cu rezoluție mică sau puteți plăti pentru versiunile la rezoluție mare.

logo2

După crearea logo-ului, vă puteți crea o carte de vizită pentru afacere. De asemenea, în curând veți putea să creați întreaga identitate a brand-ului pe website.

Încercați să vă creați logo-ul cu Logaster chiar acum.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente