(video) Vrei un machiaj terifiant de Halloween? Prinde cele mai deosebite idei, recomandate de echipa #diez

iPiccy-collage

Numărăm zilele până la cea mai înfricoșătoare sărbătoare – Halloween. Știm că vă pregătiți intensiv și că vreți să arătați cât se poate de original. Un punct important este make-upul, așa că echipa #diez a adunat pentru voi câteva idei care vă vor ajuta să arătați terifiant de bine pe 31 octombrie.

Nu toată lumea reușește să-și creeze un personaj, mai mult, nu toți reușesc să ajungă la un rezultat bun inspirându-se doar dintr-o fotografie, în acest context am hotărât să adunăm tutorialele unor make-up artiști care vă ajută pas cu pas să vă transformați în eroul sau anti-eroul dorit.

#Regina Morților

Începem cu cele mai populare personaje: cine nu vrea să fie o regină? Iată că pe 31 octombrie ai ocazia să fii Regina Morților și nu doar (asta în cazul în care urmărești atent tutorialul și ajungi la același rezultat ca make-up artista).

#Craniul Neon

Neonul este un element destul de popular în ultima perioadă. Acum să ne imaginăm cum ar arăta pe timp de noapte un craniu conturat cu neon? Cred că vei reuși să-ți impresionezi prietenii dacă alegi acest tip de machiaj.

#Halloween Demon

Ahh, demonii, acele ființe imaginare considerate spiritele răului. Totodată, demonul mai prezintă și o personificare a eroismului, a curajului, a răzvrătirii și uneori a frumuseții fizice. Cu atâtea semnificații controversate, acest personaj nu plictisește niciodată, clasicul demon este mereu actual pentru seara de Halloween. Vedeți mai jos o serie de tutoriale care vă vor transforma într-un demon înfiorător.





#Joker

Îl găsim în cărțile de joc și în multe filme, Jokerul – un alt personaj clasic care nu plictisește. Următorul tutorial îți aduce pe față un alt zâmbet decât de obicei.

#Chucky & Chucky’s bride

Știm cu toții filmul Chucky, iar eroii din acest film sunt tocmai potriviți pentru seara de 31 octombrie. Așa că dacă ai un prieten și vreți să fiți perechea cea mai terifiantă de Halloween, mai jos găsiți tutorialele care vă ajută.

#Vrăjitori

Probabil unul dintre cele mai clasice personaje de Halloween este vrăjitorul. Ca să intri în pielea acestui personaj sunt o mulțime de metode și variante de make-up, mai jos găsești câteva exemple.

#Freddy Krueger

Freddy Krueger este un personaj fictiv și antagonistul principal din seria de filme Coșmar pe strada ulmilor. El apare prima oară în filmul lui Wes Craven din 1984, A Nightmare on Elm Street ca un urmăritor desfigurat din vise care folosește o mănușă înarmată cu tăișuri ascuțite pentru a-și ucide victimele în visele lor, provocând de asemenea moartea acestora și în lumea reală.

Prea bun personaj ca să rămână fără atenție în seara de Halloween, voi ce ziceți?

#Alba ca Zăpada

Albă ca zăpada este un renumit personaj folcloric de basm popular în multe țări europene, mai ales în versiunea culeasă de Frații Grimm în 1812: Albă ca zăpada și cei șapte pitici. Se spune că această fetiță s-a născut ca răspuns la dorința mamei ei de a avea o fetiță frumoasă, fiind descrisă în raport cu standardele vremii: fața albă ca laptele, buzele roșii ca sângele, iar părul negru ca abanosul.

Ei bine, o cunoaștem toți ca fiind un personaj pozitiv și blând, dar Halloweenul e Halloween, așa că nu ne încurcă nimic să schimbăm atitudinea „fetiței gingașe”.

#Zombi

Cine este un zombi? Om înviat din morți, care și-a pierdut identitatea. Da, da știm că știți și mai știm că acesta este unul dintre caracterele preferate de Halloween, așa că deghizați-vă în personajul perfect pentru noaptea de 31 octombrie cu ajutorul următoarelor tutoriale.


#Vampir

Ar fi păcat să lăsăm la o parte omul mort care, în virtutea unui blestem, părăsește noaptea mormântul și suge sângele oamenilor adormiți. De Halloween ai tot dreptul să treci de partea cealaltă a binelui și să te transformi într-un vampir.


#Personaje din serialul Game of Thrones

Pentru că serialul „Game of Thrones” este unul dintre cele mai populare seriale din ultimii ani și pentru că a reușit să câștige numeroase premii datorită costumelor și make-upului vă prezentăm mai jos câteva tutoriale care vă vor ajuta să deveniți unul dintre eroii acestui film în seara de Halloween.






Să aveți o noapte de Halloween cât mai terifiantă, nu uitați să vă decorați casa pentru o atmosferă cât mai plăcută, iar dacă nu știți unde puteți sărbători această zi găsiți AICI toate evenimentele dedicate celei mai înfiorătoare sărbători, care au loc în Chișinău în perioada 27 – 31 octombrie.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente