(foto, video) Decorațiuni de Halloween. Cum să le creezi chiar la tine acasă din obiecte simple

fji7u6ygrtfrrtgyh

Până pe 31 octombrie au mai rămas câteva zile, de aceea, trebuie în regim de urgență să vă gândiți la designul propriei locuințe în ajunul celei mai mistice sărbători a anului, Halloween. Dacă nu aveți inspirație cum să creați decorațiuni și ornamente tematice, echipa #diez vă propune să urmăriți următoarele lifehack-uri.

Printre cele mai populare ornamente de Halloween se numără dovlecii, pânzele de păianjen, felinarele haioase și vârcolacii și vampirii improvizați din diferite materiale pe care le găsești chiar la tine acasă.

Decorațiuni hand-made pentru Halloween

#1.Cununa de Halloween

O cunună realizată chiar de tine poate fi un accesoriu foarte frumos pe un perete sau chiar pe o ușă din casă. Ai nevoie de:

– cunună din polistiren (o poți cumpăra sau o poți decupa chiar tu dintr-o bucată mai mare de polistiren);
– o bucată de pânză;
– pâslă în mai multe culori;
– lipici;
– panglică;
– ac și ață;
– flori artificiale de toamnă.

Taie bucata de pânză și îmbracă cununa, apoi lipește-o. Înfășoară panglică pe diametrul cununii și prinde-o la capete cu lipici. Totodată, ai grijă să lipești și florile artificiale într-o parte a cununii.

Iată rezultatul

#2. Lanternă din dovleac

Înainte de a crea o lanternă Jack-O dintr-un dovleac, asigură-te că nu pătezi locul unde lucrezi și așază câteva ziare. Ai nevoie de:

– două cuțite (mic și mare);
– lingură;
– marker;
– o lumânare rotundă;

Decupează partea de sus a dovleacului, apoi scoate miezul cu ajutorul lingurii.

Cu markerul din dotare desenează un model de ochi și de gură după care îl poți decupa. La sfârșit, lanterna ta va fi gata și o poți așeza în diverse locuri din casă pentru a crea efectul dorit.

#3 Decorațiuni de Halloween din pânză

Oricine are prin casă niște pânză sau niște tifon, iar aceste materiale se pot dovedi indispensabile atunci când vrei să îți faci cele mai frumoase decorațiuni de Halloween. Dacă preferi fantomele, ai nevoie de câteva baloane albe, pe care să desenezi cu markerul niște ochi și pe care să le acoperi apoi cu pânza franjurată la bază. Atârna-le prin casă și prin grădină și bucură-te de laudele celorlalți!

#4 Decorațiuni de Halloween din hârtie

Cele mai simple decorațiuni de Halloween se fac din hârtie. Avantajul este că nu te costă mult să le confecționezi și că poți să obții niște efecte deosebite dacă îți pui puțin creativitatea la muncă. Ornamentul cel mai ușor de confecționat este liliacul din hârtie neagră cartonată, căruia poți să îi lipești ochi din plastic, urmând apoi să îl atârni cu capul în jos pe oriunde prin casă sau prin grădină.

#5. Bidoanele fantome

Nu aruncă bidonașele de lapte sau de suc de portocale, poți face niște decorațiuni foarte simpatice din ele. Ai nevoie, pe lângă aceste recipiente, de markere pentru a desena chipul fantomelor, foarfecă și lumânări cu LED.

Decupează cu ajutorul foarfecii bidoanele astfel încât să plasezi în ale lumânarea cu LED. Desenează cu markerul ochii și gura fantomei, așteaptă lăsarea întunericului și apride lumânările, decorațiunea va aduce un farmec aparte locuinței tale.

#6 Baloane înfricoșătoare

Aceste baloane vor putea fi atârnate de ușile camerelor și vor înveseli întreaga casă cu ocazia Halloweenului. Ai nevoie de câteva baloane albe, un marker pentru a desena ochii și gura fantomelor și câteva bețișoare fosforescente.

Pune bețișoarele în baloane, desenează orice chip îți dorești pe ele și gata. Dacă nu îți plac fantomele, poți desena orice altceva: păianjeni, scorpioni, gândaci, șoricei, orice ți se pare înfricoșător.

 

#7. Ornamente de Halloween: pânze de păianjen

Iată de ce ai nevoie pentru aceste ornamente de Halloween: ață groasă de culoare albă și neagră și un perforator. Luați o farfurie de plastic neagră căreia să îi dați găuri în părți, cu ajutorul perforatorului, de preferat sunt 10 găurele la distanțe aproximativ egală. De aici, totul devine și mai ușor: cu ața albă creați pânza de păianjen, trecând aleatoriu prin găurele.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente