Vrei să contribui la combaterea discriminării în Moldova? Participă la proiectul „Together against racism and extremism”

discrimination_popup

Ești tânăr, activ și interesat de combaterea discriminării în Republica Moldova? AVI- Moldova recrutează tineri inspirați pentru implementarea unui șir de activități locale la subiectul anti-rasism, anti-extremism și anti-discriminare. 

Workshopurile sunt un follow-up al activităților desfășurate de Service Civil International Germania între 14 și 21 octombrie, la Berlin, la subiectul anti-rasismului și al anti-extremismului.  Aceleași activități urmează să fie organizate în perioada 12 noiembrie-12 decembrie la nivel local, în Republica Moldova, de către un grup de tineri din țară, recrutați și instruiți de către echipa AVI-Moldova.

Proiectul a început ca un parteneriat între Ucraina, Armenia și Republica Moldova, sprijinit de Federal Foreign Office și va fi continuat în fiecare țară la nivel local.

Criteriile de eligibilitate:

# Tinerii trebuie să aibă vârsta cuprinsă între 16 și 25 de ani și să fie dispuși să acorde timpul atât pentru workshopurile conduse de ei, cât și pentru trainingul de informare condus de AVI-Moldova.
# Avantaj au tinerii implicați în consilii de elevi, studenți, ONG-uri locale, însă cei care sunt la prima experiență de voluntariat, de asemenea sunt îndemnați să participe.

Misiunea tinerilor recrutați

# Timp de 4 zile, tinerii vor urma un training despre metodele care pot fi aplicate la workshopurile pe care le vor conduce.
#  În următoarele săptămâni, vor aplica metodele învățate în cadrul trainingului în una dintre regiunile Sud, Centru, Nord, Gagauzia sau Transnistria.

Trainingurile despre metode vor avea loc în perioada 9 și 11 noiembrie la Chișinău, iar costurile de cazare, transport și mâncare sunt în totalitate acoperite de AVI-Moldova. Absențele pentru direcțiile școlilor și ale universităților vor fi motivate.

Pentru a participare la proiect completează acest formular, iar pentru orice întrebare, contactează organizatorii la [email protected].

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente