Ești un licean pasionat de drept, medicină sau jurnalism? Obține un stagiu și descoperă-ți viitoarea profesie

33210132_241347143303973_3212443960391761920_n

Ești un licean pasionat de domeniile drept, medicină sau jurnalism? Ai dori să capeți experiență în aceste sfere de activitate înainte să studiezi la universitate? Atunci, nu ezita şi participă la un stagiu gratuit. Profită de această unică oportunitate, înscriindu-te la noul proiect marca Interact Club Chișinău – Internship.

Proiectul, care a fost lansat pe data de 3 octombrie, este dedicat tuturor elevilor ce învață în clasele X-XII (și echivalentele acestora pentru colegii), având drept scop contribuirea la orientarea profesională a tinerilor din Republica Moldova.

Stagiile oferite liceenilor constau dintr-o săptămână de lucru intens alături de specialiști. Astfel participanții selectați urmează să observe ziua de muncă a acestora și să îndeplinească sarcinile ce le sunt desemnate. În plus, ei mai dispun de posibilitatea să le adreseze angajatorilor întrebări referitoare la viitoare carieră. Astfel, ei vor înțelege mai ușor dacă domeniul respectiv corespunde așteptărilor lor și dacă merită să ofere timp pentru acesta. De asemenea, această experiență i-ar avantaja în procesul selecției pentru universitate sau pentru un viitor post de muncă.

Locurile de stagii sunt :

#Jurnalism: Redacţia Diez.md

#Medicină: Spitalul Clinic Municipal „Sfânta Treime’’, secţia cardiologie

#Drept: Turcan Cazac – drept comercial/corporativ, Efrim, Roşca şi Asociaţii – domeniul civil, penal, dar şi al afacerilor, Centrul de Resurse Juridice din Moldova (CRJM) – promovează consolidarea democrației și a statului de drept în R. Moldova, cu accent pe justiție și pe drepturile omului.

Toți cei interesați sunt îndemnați să completeze Formularul AICI până 24 octombrie și să-l trimită la adresa [email protected].

Cei care vor reuși să-i impresioneze pe organizatori prin completarea răspunsurilor, realizarea eseului, CV-ului și ulterior prin prestația la interviu, vor avea posibilitatea să efectueze stagiul în domeniul dorit în perioada vacanței de toamnă (29 octombrie – 3 noiembrie).

Pentru mai multe detalii, nu ezitați să accesați această pagină de Facebook.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente