(video) Copiii salvaţi din peşteră, în Thailanda, au primit cel mai frumos cadou. Au venit în SUA pentru a se antrena cu Zlatan Ibrahimovic

ș,mjhgf

Jucătorii echipei thailandeze de fotbal „Mistreţii sălbatici” (Wild Boars), care au rămas blocaţi într-o peşteră din data de 23 iunie până la 10 iulie, s-au antrenat, vineri, cu formaţia Los Angeles Galaxy şi starul suedez Zlatan Ibrahimovici.

Tinerii fotbalişti au vizitat StubHub Center, stadionul echipei LA Galaxy, şi apoi s-au întâlnit cu jucătorii, între care şi Ibrahimoici, pe terenul de antrenament. Ei au participat la o şedinţă de lovituri de la 11 metri.

Această întâlnire a fost organizată de celebra realizatoare TV Ellen DeGeneres.

Cu vârste cuprinse între 11 şi 16 ani, componenţii echipei de fotbal “Mistreţii sălbatici” au rămas blocaţi într-o peşteră din data de 23 iunie până la 10 iulie, unii dintre ei. După ce au fost salvaţi, ei au petrecut câteva zile în spital şi apoi s-au recules într-un templu budhist.

Membrii echipei de fotbal Wild Boar au fost daţi dispăruţi pe 23 iunie când nu s-au mai întors acasă după un antrenament. Ei au pătruns în acea peşteră într-o zi cu vreme însorită, însă au rămas blocaţi în urma unei ploi torenţiale care a inundat sistemul de galerii din interiorul grotei. Timp de 17 zile băieții împreună cu antrenorul lor au fost blocați în peșteră. Cei mai buni salvatori din întreaga lume au venit în ajutorul autorităților thailandeze pentru a ajuta la scoaterea copiilor din grotă.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente