Recomandări #diez. Cele mai frumoase evenimente pentru un început de săptămână cât mai reușit

RKA1N39PZW
Foto: Lucas Allmann

A început o nouă săptămână și asta înseamnă că ne așteaptă o mulțime de evenimente frumoase. I-ați prietenii, buna dispoziție și descoperă cele mai frumoase momente care se întâmplă în ziua de marți, 23 octombrie.

#Expoziție personala de pictură a Victoriei Cozmolici

Dacă vrei să începi săptămâna în armonie cu arta, atunci ai posibilitatea să mergi la expoziția personală de pictură a Victoriei Cozmolici. La Centru Expozițional Constantin Brâncuși Chișinău, bd. Ştefan cel Mare și Sfânt, 3 te vor aștepta mai multe creații realizate de artistă.

Mai multe detalii despre eveniment găsești AICI!

#Fii gata de Halloween – ateliere handmade

Se apropie ziua în care ceea ce porți într-adevăr contează, este vorba despre Halloween. Așa că, dacă nu ai decis ce costum te va reprezenta ai posibilitatea să-ți realizezi unul.

Mai multe detalii despre atelierul handmade găsești AICI!

#Ședința Top Toastmasters din 23. 10. 2018

Top Toastmasters Club (Chișinău) este o platformă unde ai oportunitatea să-ţi dezvolți abilităţile de comunicare şi de leadership. Pentru data de 23 octombrie 2018 organizatorii au pregătit o ședință deosebita. Ești invitat și tu ca să învățați împreună.

Mai multe detalii despre agenda evenimentului găsești AICI!

#Întâlnire Cu Alexandru Bordea

Tie2tie te invită la o întâlnire cu o personalitate excepțională, anume cu Alexandru Bordea, fondator Angry Business și Business Trainer. Pe lângă faptul că vă va da sfaturi utile în crearea unui propriu Business, Alexandru vă va vorbi despre cum să ajungeți la țelurile propuse și la realizarea visurilor noastre.

Sunteți așteptați la 23 octombrie, ora 15:30 în sala bibliotecii a Liceului Academiei de Științe a Moldovei.

Mai multe detalii găsești AICI!

#VREMURI GRELE LA EL ROYALE 2D

Şapte necunoscuţi, fiecare purtând un secret de care ar vrea să scape, se intersectează la hotelul El Royale, din Lake Tahoe. În cursul unei nopţi lungi şi complicate, fiecare îşi va avea şansa la izbăvire… sau totul se va duce de râpă.

Mai multe detalii despre film găsești AICI!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente