Pe 21 octombrie, PDM va organiza în PMAN un miting pentru „anunțarea rezultatelor Guvernului și anunțarea viziunilor de viitor al țării”. În acest sent, Partidul Democrat a elaborat un „ghid” de conduită pentru participanții la întrunire în care este stipulat cu lux de amănunte în ce stil vestimentar să vină oamenii, ce fel de nuanțe să aibă hainele, cum să intoneze imnul țării și ce să spună jurnaliștilor în caz că sunt întrebați.

Acest document a fost expediat la redacția Omega în el sunt menționate 14 puncte de conduită a oamenilor. La această acțiune se preconizează să fie aduși circa 60.000 de oameni din toată țara, ei fiind angajați în structurile publice.

Cum puteți vedea mai jos, programul este strict organizat, minut în minut, mai mult există un dress code impus de PDM: „Nu vom utiliza culori pale (bej, gri, roșu, galben, verde). La fel, în acest „ghid de conduită” există un punct numit Situații de stres și se referă la cazurile când oamenii vor fi filmați sau fotografiați. Ei vor trebui să spună „Este firesc să mă aflu aici, deoarece sunt membru al PDM. „Îl susțin pentru că face multe lucruri pentru oameni; Chiar nu se vede? Sute de km de drum au fost reparate; Eu am încredere în PDM etc.”