Descarcă Fun easy learn – aplicație interactivă unde poți învăța mai multe limbi străine. Succesul îți este garantat

91-0nBn8aoL

Vrei să susții un examen, să călătorești, să-ți faci noi prieteni de peste hotare, să privești filme în limba de origine? Toate aceste lucruri pot deveni realiate grație unei aplicații moderne și interactive care te va ajuta să studieze (nu ca la școală) o limbă sau mai multe limbi străine.

Proiectată într-o manieră simplă, intuitivă şi elegantă, aplicaţia FunEasyLearn redefineşte modalitatea în care limba engleza este învăţată ca o limbă străină. Este cea mai bună alegere atât pentru cei care învaţă mai bine vizual cât şi pentru cei care sunt mai receptivi la metode de învăţare auditive.

Fun easy learn îți pune la dispoziție 7 jocuri distractive pentru testare. De asemenea, vei putea învăța peste 6000 de cuvinte de vocabular cu imagini, înregistrări audio și traduceri de către vorbitori nativi.

Jocurile noastre pentru învăţare nu sunt doar unice dar transformă de asemenea procesul de învăţare într-unul foarte distractiv. Există o largă varietate de jocuri disponibile, precum „Vocabular”, „Potrivește Cuvintele”, „Scrie Cuvântul”, „Ascultă & Alege” şi multe altele.

Pentru fiecare cuvânt, veţi avea la dispoziţie cuvântul scris în limba engleza, traducerea lui profesională în limba dumneavoastră natală, pronunţia cuvântului, transcrierea fonetică şi o imagine corespunzătoare care ilustrează cuvântul respectiv într-o manieră descriptivă.

Aplicația oferă 6 limbi pentru studiere, iar cursurile au fost traduse în 24 de limbi. Aici veți avea la dispoziție 140 de capitole tematice, iar toate cuvintele sunt clasificate în 15 capitole de bază și 140 subcapitole.

Există 3 nivele de dificultate pentru începători, utilizatorii intermediari şi avansaţi. Nivelul Începător însumează 1000 de cuvinte. După însuşirea acestora nivelul Intermediar devine accesibil, oferind încă 2000 de cuvinte. În final, după completarea nivelului Intermediar, nivelul Avansat vă va prezenta încă 3000 de cuvinte.

Descarcă pentru Android.

Descarcă pentru iOS.

Descarcă pentru Windows.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente