Nu pierdeți în van clipele fericite pe care le puteți avea în ziua de sâmbătă. Încă e cald, e soare, mai aveți timp să vă bucurați de anotimpul frumos pe care ni-l dăruie toamna. Echipa #diez a selectat o serie de evenimente pentru cei mai activi oameni.

# Creepy Animation Night (18+)

Creepy Animation Night revine sâmbătă, 20 octombrie, pentru a 8-a oară la Odeon. Îi invită pe cei mai puțin slabi de înger, fani ai animației la miezul nopții, pentru un maraton de animații horror și terifiante, adresate exclusiv categoriei de vârstă +18.

Biletele pot fi achiziționate iTicket.md și vor fi disponibile, de asemenea, în Cinematograful Odeon pe parcursul Festivalului.

#InterStelar de octombrie cu Stela Boțan, Stela Botez & Dan Brumă

Pe 20 octombrie veți avea parte de o seară extraordinară cu muzică pop și folclorică autentică alături de Stela Boțan, Stela Botez și Dan Brumă. Sunteți așteptați sâmbătă, 20 octombrie, începând cu ora 20:00 la Uptown café (Pușkin 10).

Biletul costă 50 lei. Rezervările le puteți face la numărul de telefon 078775701.

#Chișinău QUEST

Serile de toamnă sunt uneori plictisitoare, de aceea, poți veni Chișinău QUEST, un joc interactiv unde poți petrece o seară de octombrie. Ce promit organizatorii:

#Activități mega interesante
#Bomboane ”Chișinău de Seară”
# O doză de Adrealină a concurenței
#Vouchere și premii dulci pentru câștigători și concurenți

Evenimentul este GRATUIT!  Evenimentul „Chișinău QUEST”, se va desfășura în Parcul Catedralei. Pentru detalii sunați la nr de contact 060091858. Pagina evenimentului. 

#Educația sexuală începe acasă. Atelier cu Gholamali Mohhamadifard

Cursul cuprinde 30 min – teorie și o oră și 30 min – sesiune întrebări și răspunsuri cu psihologul Dr.Conf. Univ. Gholamali Mohammadifard (numele scurt, Ali). Iată doar unele dintre cele mai frecvente întrebări puse de părinți la care va răspunde specialistul.

– Băiatul meu de 7 ani s-a uitat porno cu colegii de școală. Cum să reacționez?
– Copilul de 6 ani ne-a surprins făcând sex. Nu vorbește despre asta, dar simt că l-a traumat. Cum să gestionăm?
– De la ce vârstă e bine să-i spun copilului despre sex și în ce formă?
– Cum pot să știu dacă copilul meu a fost supus unui abuz sexual?
-Copilul meu de 4 ani stă foarte des cu mâna în chiloti. Care este măsura și cum trebuie să gestionez?
-Cum să-i explic copiilor despre erecție și poluție?
-Fetița mea a avut primul ciclu la doar 8 ani, nu am fost pregătiți …
– Până la ce vârstă copilul e bine să doarmă cu părinții/unul din părinți?

Contribuția: 200 lei Atelierul va avea loc într-un cadru restrâns, de până la 10 persoane și se va începe la ora 11:00 Pentru rezervare, scrieți un mesaj privat aici, sau apelați pe nr. 069101626,
sau lăsati un comentariu cu textul „Vreau să particip”.

#Venom

Tom Hardy joacă rolul lui Eddie Brock, un jurnalist care investighează cercetările unui sinistru om de știință (Riz Ahmed), care face experiențe pe o stranie materie neagră extraterestră. Brock ajunge în contact cu aceasta. Materia îi infestează corpul și îi schimbă personalitatea, dându-i în schimb super-puteri. Detalii suplimentare găsiți aici.