Tradițional, ca în fiecare an, de Hramul Orașului Chișinău, nu a lipsit voia bună, mâncarea care îți lasă gura apă și muzica care i-a făcut pe mii de oameni să iasă din casă și să vină în centrul Capitalei.

La cortul amenajat de Kaufland, vizitatorii au avut posibilitatea să facă cunoștință cu oportunitățile de carieră și departamentele din cadrul companiei într-un mod deosebit. Iar la Roata Norocului, participanții au făcut coadă pentru a câștiga premii.

KauflandHram_ 008

„De hramul orașului, Kaufland este alături de chișinăuieni și vine cu cele mai sincere urări și gânduri senine. Grija pentru client este o prioritate pentru noi și din acest motiv suntem astăzi prezenți cu o serie de activități și premii pentru fiecare de la mic la mare. Vă spunem la mulți ani și doar împreună putem avea un oraș prosper, modern și sustenabil”, a menționat manager PR&Comunicare Kaufland Moldova, Cristina Aramă.

KauflandHram_ 009

Lângă Primăria Chișinău s-a desfășurat cel mai îndrăgit show de Ziua Orașului – „Poftă Mare Chișinău” care a adunat zeci de gurmanzi. De această dată, pe tavă s-a pus piesa de rezistență a bucătăriei tradiționale – mămăligă cu friptură.

KauflandHram_ 010

Seara a culminat cu un concert de excepție care a durat până aproape de miezul nopții. Autoritățile municipale împreună cu sponsorul general Kaufland au reușit să aducă în scenă cei mai cunoscuți artiști autohtoni, dar și din România. În acest an, Capitala marchează 582 de ani.

KauflandHram_ 012

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.250 de magazine în 7 țări. Programele de responsabilitate socială reprezintă o componentă cheie în strategia companiei. Cea mai mare parte a proiectelor noastre de CSR sunt desfășurate în parteneriat cu asociații nonguvernamentale regionale sau naționale și urmărim implementarea de programe sociale complexe ce se adresează unor grupuri mari de beneficiari. Pe lângă educație și sănătate, sprijinim proiectele dedicate protecției mediului înconjurător și pe cele care au ca obiectiv promovarea unui stil de viață sănătos prin intermediul activităților sportive și adoptarea unei nutriții echilibrate. Informații suplimentare pot fi accesate pe www.kaufland.md.

KauflandHram_ 024

KauflandHram_ 026

KauflandHram_ 056

KauflandHram_ 062

KauflandHram_ 065

KauflandHram_ 073

KauflandHram_ 001

KauflandHram_ 034

KauflandHram_ 038

KauflandHram_ 115