Primăria municipiului Chişinău informează că în prezent se execută lucrările de construcție a 3 terenuri de sport, în cadrul Programului municipal de amenajare a zonelor destinate activităților sportive și agrement pentru copii în curțile blocurilor locative din capitală.

Cele trei terenuri sportive sunt amplasate în sectoarele Centru, Botanica, Râșcani și sunt la etapa de construcție a fundațiilor și montare a gardurilor de protecție. Alte 2 terenuri sportive, care vor fi amenajate se află în sectoarele Buiucani și Ciocana, iar lucrările de construcție vor începe în scurt timp.

DSC_6336

În acelaşi timp, de la începutul anului curent în Chişinău au fost deja instalate 22 de terenuri de joacă pentru copii. În total, până la sfârșitul anului 2018 vor fi amenajate 100 de terenuri de joacă pentru copii în curțile de blocuri, iar în acest sens din bugetul municipal au fost alocate 12 milioane lei.
DSC_6340 DSC_6348
De asemenea, în prezent au fost finalizate lucrările de construcție a fundațiilor pentru instalarea a 60 de terenuri de fitness și workout, iar montarea instalațiilor sportive va începe până la sfârșitul lunii octombrie.

DSC_6353

????????????????????????????????????

Menționăm că Programului municipal de amenajare a zonelor destinate activităților sportive și agrement pentru copii în curțile blocurilor locative din capitală prevede amenajarea a 100 terenuri de joacă pentru copii, 60 terenuri de fitness și workout și 5 terenuri sportive.

DSC_6332