(video) Facebook va introduce fotografii 3D. Cum le puteți crea chiar pe telefonul vostru

dss

Pentru a-și menține relevanța în piață și a atrage în continuare utilizatori noi, aplicația de mobil a Facebook primește update-uri la intervale regulate de timp. Cele mai multe dintre ele includ îmbunătățiri pe partea de securitate, dar există și situații în care sunt introduse funcții cu adevărat noi. În cea de a doua categorie intră suportul pentru fotografii 3D.

În cadrul conferinței F8 din luna mai a acestui an, oficialii Facebook au anunțat că lucrează la o opțiune foarte interesantă menită să transforme imaginile 2D în 3D, chiar și atunci când sunt văzute pe un telefon normal. După o lungă perioadă de teste restrânse, noua funcție începe să fie disponibilă pentru mare majoritate a utilizatorilor, scrie playtech.ro.

Ca de fiecare dată procesul de propagare va fi destul de lent. În primul rând, vei câștiga posibilitatea să vezi imaginile în fluxul tău de informații. Posibilitatea de a posta va mai dura un pic de timp până va ajunge la toată lumea.

Înainte să postezi o astfel de imagine, este important să reții că trebuie să fie realizată în mod portret, indiferent de telefonul cu care sunt realizate. Practic, trebuie să includă informații de adâncime. Acele informații adiționale din imagine sunt folosite de algoritmul de inteligență artificială al Facebook pentru a le transforma în 3D.

Dacă ai bifat particularitățile de mai sus, când vei încerca să realizezi o postare nouă, vei avea opțiunea de 3D Photo. Faci un tap pe ea și automat îți va fi afișat directorul cu imagini portret din galerie. Din acel moment, postezi ca de obicei. Adaugi o eventuală linie de text și apeși pe Post. Ca să înțelegi mai bine modul în care vor funcționa imaginile 3D, poți să te uiți la clipul de mai jos postat pe pagina oficială de Facebook. Nu este exclus ca procesul de propagare să dureze câteva săptămâni.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente