Ești tânăr și vrei să contribui la diminuarea conflictelor în organizații? Participă la cea de a treia ediție a programului motivaţional „activePeace”. Programul a fost conceput în Moldova în anul 2016.

Programul va împuternici tinerii să elaboreze și să pună în aplicare propriile metode și abordări pentru a atenua şi media conflicte, și pentru a aduce „activePeace” în organizațiile, comunitățile și grupurile lor.

Pentru participare sunt invitați: Elevi, studenți, lucrători tineri, profesori, membrii ONG-urilor, cu vârsta cuprinsă între 18-27+ de ani din toate părțile Republicii Moldova, inclusiv de la nord, centru, sud, regiunile Transnistria și Găgăuzia.

Cei interesați pot completa formularul online AICI până la 20 octombrie 2018. Participarea la program este gratuită. Organizatorii acoperă toate cheltuielile legate de transport, masă și cazare în timpul training-urilor (pentru participanți selectați).

Programul activePeace este implementat de asociația obștească „EcoVisio”, în parteneriat cu MitOst e.V. (Berlin), cu sprijin financiar prietenesc al Ministerului Afacerilor Externe al Germaniei și al Fundației Robert Bosch în cadrul proiectului „Dialog de dragul schimbării”.

Mai multe detalii vezi pe pagina de Facebook sau AICI.