(foto) Au făcut 3.8km înot, 180km pe bicicletă și 42km alergat. Moldova mai are doi „Oameni de fier”

collage

Ironman reprezintă o serie de curse de tip triatlon pe distanțe lungi, organizate de World Triathlon Corporation (WTC). Fiecare cursă este formată din trei etape consecutive: înot, ciclism și alergat. Triatlonul Ironman este una din cele mai dificile competiții din lume.

La această competiție participă deopotrivă bărbați și femei, profesioniști și amatori de diferite vârste din întreaga lume, care implică 3,8 km înot, 180 km bicicletă și 42 km alergare. Competiția s-a desfășurat în data de 7 octombrie curent, în orașul spaniol Calella, regiunea Barcelona-Maresme.finisherpix_2481_005396 finisherpix_2481_032916

La Ironman 2018 au participat din Moldova Bondarciuc Igor și Alexei Dorin, șeful-adjunct al Sectorului Poliției de Frontieră Aeroportul Internațional Chișinău.

finisherpix_2481_145434 (1)

Voința de a merge până la capăt și rezistența de care au dat dovadă pe parcursul competiției i-au ajutat pe participanți să atingă performanțe și rezultate frumoase. De altfel, Igor și Alexei sunt ce-i de-a VI-lea și VII-lea cetățeni din Moldova care s-au învrednicit de acest titlu.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente