„Avem nevoie de o persoană nealterată”. Cum a convins-o Pavel Filip pe Silvia Radu să devină noua membră a executivului

collage

Ieri, Silvia Radu a participat la o emisiune de la postul de televiziune TVC 21, unde a povestit despre ziua în care a acceptat să devină ministră, fiind contactată de prim-ministrul Pavel Filip care a convins-o să ocupe această funție la ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale. Asta după ce, Radu a declarat după alegerile locale din Chișinău că nu va accepta nicio funcție în guvern propusă de Pavel Filip.

„După alegerile locale de la Primăria Chișinău am luat decizia să nu mai ocup nicio funcție publică. M-am dedicat problemelor din familie, afaceri. A fost o perioadă frumoasă. Ce m-a făcut să accept această funcție este Pavel Filip m-a convins această poziție are nevoie de o persoană dinafara sistemului, o persoană cu o viziune nealterată de problemele sistemului, este nevoie de un management nou în ceea ce ține de gestionarea treburilor interne, dar și libertatea decizională și a opiniei care mi-a fost garantată. Este un lucru important pentru persoana care i-a decizii după criteriile pe care le consideră oportune. Viziunea generală trebuie să fie luată independent, fără presiuni”, relatează Silvia Radu.

Silvia Radu povestește, în același context, despre întâlnirea ei cu liderul PDM, Vlad Plahotniuc. „A fost o întâlnire la partid, am fost prezentată coaliției de guvernare la sediul partidului. Am discutata despre gestiunea ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale.”

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente