Semnele de circulați apărute pe anumite străzi ale oraşului Chişinău care conţin inscripţii sau simboluri cu semnificaţie necunoscută şi care nu sunt prevăzute în Regulamentul circulaţiei rutiere urmează să fie demontate. Primarul general interimar al municipiului Chişinău, Ruslan Codreanu, a solicitat în regim de urgenţă demontarea respectivelor indicatoare rutiere.

În legătură cu apariţia unor indicatoare care conţin inscripţii sau simboluri cu semnificaţie necunoscută şi care nu sunt prevăzute în Regulamentul circulaţiei rutiere, Direcţia relaţii publice a Primăriei municipiului Chişinău face următoarele precizări.

# Aceste indicatoare nu au fost instalate de către serviciile de resort ale administraţiei publice locale ale municipiului Chişinău.

# Primăria municipiului Chişinău apreciază drept iresponsabilă acţiunea celor care au instalat respectivele indicatoare rutiere, care pune în pericol siguranţa circulaţiei rutiere. În acelaşi timp, ne exprimăm regretul că trebuie să cheltuim surse financiare pentru demontarea unor indicatoare rutiere, în loc să instalăm indicatoare rutiere în locurile necesare.

# Primăria municipiului Chişinău va sesiza organele competente pentru identificarea persoanelor care au instalat acele indicatoare şi tragerea lor la răspundere, conform legislaţiei în vigoare.

# Primarul general interimar al municipiului Chişinău, Ruslan Codreanu, a solicitat în regim de urgenţă demontarea respectivelor indicatoare rutiere.

Amintim că, în luna septembrie pe mai multe semne rutiere din Chișinău au primit câte un detaliu suplimentar. Pe aceste semne au fost încleiate stikere, ideea le aparține celor administratorilor paginii de Instagram Night Creatures.