Iurie Leancă: „Nu e prima dată când sunt defăimat de către JurnalTV”

121

Vicepremierul Iurie Leancă spune neagă informațiile din investigația realizată de JurnalTV, prin care fiul acestuia ar fi făcut studii în Marea Britanie pe banii controversatului primar de la Orhei, Ilan Șor. Declarația a fost făcută în cadrul unei emisiuni de la Canal 2. Acesta susține că nu este pentru prima dată când este defăimat de JurnalTV.

„Nu e pentru prima dată când sunt defăimat de Jurnal TV și cei care stau în spatele lor. Din 2015 m-au supus unui atac sistemic de defăimare de minciuni, speriindu-mă, inducând cetățenii în eroare. Vreau să spun foarte răspicat și clar. Și de această dată este un fals. Nu am luat bani de la Ilan Șor, nu am avut cu el afaceri financiare sau de alt gen. Aduceți-vă aminte, cine a invitat compania Kroll în Republica Moldova. Oare eu, dacă aș fi fost vinovat de ceva, aș avea ceva de ascuns, aș fi invitat această companie? De fiecare dată când am fost invitat să depun mărturii în instanțele de judecată am mers de fiecare dată”, a spus Iurie Leancă.

Amintim că JurnalTV scria într-o investigație săptămâna trecută că fiul mai mic al lui Iurie Leancă, Liviu Tristan ar fi învățat în Marea Britanie pe banii lui Ilan Șor, potrivit unei investigații a JurnalTV. Acesta din urmă a plătit peste 25 de mii de lire sterline pentru studiile lui Liviu Tristan Leancă. Vicepremierul Leancă pretinde că extrasele bancare ar minți, iar primarul de Orhei spune că nu-și amintește.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente