Beneficiile dansului se răsfrâng atât asupra trupului, cât și asupra minții. Unii slăbesc mai rapid, își antrenează rezistența fizică, iar alții învață să-și coordoneze mai bine corpul, devin mai atenți. Cu toții știm că dansul este un sport care creează nu doar satisfacție profesională, ci și emoțională.

Echipa #diez a pornit de la acest deziderat și a căutat cele mai bune și atractive școli de dans din Chișinău, care oferă nu doar studii de calitate, dar și emoții, satisfacție și pasiune pentru acest sport.

În continuare, vă propunem să faceți cunoștință cu ofertele diferitor studiouri din capitală care invită toți doritorii să practice diferite stiluri de dans.

#Felicidad Latina

Felicidad Latino este o școală de dansuri unde veți învăța stiluri de dans puțin mai neobișnuite cum ar fi Salsa, Bachata, Kizomba, Zouk, Twerk, Reggaeton si altele. Lecțiile se desfășoară de luni până joi între orele 18:30 și 21.30.

Adresa: Vlaicu Pârcălab 52

Număr de telefon:  060 888 224

facebook.com/felicidadlatina

facebook.com/felicidadlatina

Nu este obligatoriu să ai partener când te înregistrezi. Majoritatea oamenilor vin fără perechi la dansurile sociale și respectiv pe parcursul lecțiilor se face schimbarea (rotația) partenerilor. Astfel, fiecare persoană are oportunitatea să danseze în pereche.

Achitare se face la prima lecție. Fiecare abonament nou se va achita la al 9-lea antrenament, în cazul in care lecțiile se fac de 2 ori pe săptămâna sau la al 5-lea antrenament când lecțiile se fac o singură dată pe săptămâna a câte 2 ore.

Aici puteți vedea orarul antrenamentelor

Pentru mai multe detalii despre școală puteți afla pe site-ul oficial sau pe Facebook.

#Passion Dance

Passion Dance oferă lecții de dans atât adulților activi, cât și mirilor care se pregătesc de cel mai emoțional dans din viața lor.

Școala oferă următoarele tipuri de dans:

#Curs de dans sportiv pentru maturi: Standard (Vals Lent, Tango, Vals Vienez, Slow Fox, Quickstep); Latino (Cha-cha-cha, Rumba, Samba, Jive, Salsa).

#Curs de dansuri populare pentru maturi

#Dansul Mirilor

facebook.com/pg/passiondancemoldova

Program de lucru: Luni-Vineri 08:00 – 23:00; Sâmbătă-Duminică 08:00 – 17:00

Adresa: Bd. Moscova 6

Telefon: 0796 00 700

facebook.com/pg/passiondancemoldova

Pentru mai multe informații accesați pagina de Facebook sau site-ul oficial.

#Art Dance

Ai obosit de orele de dans în care nu reușești să ții ritmul grupei, iar antrenorul vrea să te transforme într-un adevărat guru al dansului pentru competițiile internaționale?  Alege cea mai bună școală de dansuri pentru amatori – Art Dance. Fii tu cel/cea care alege un mod sănătos de viaţă – dansul.

Iată ce tipuri de dans vă propune Școala „Art Dance”.

#Strip Latino & Strip Plastica

#Zumba (Dans pentru slăbit)

#Dansuri Orientale

#Dansuri pentru copii

#Lecții individuale

#Dansul (Valsul) Mirilor

#Dansuri Populare

#Salsa & Bachata

facebook.com/Art-Danc

Înscrie-te la cursurile de dans cu încă trei prieteni și vei obține un abonament gratuit.

Un curs de dans la Art Dance costă 600 lei lunar, iar pentru lecțiile individuale vei achita 200 lei ora. Dacă achiți un abonament pe 6 luni în avans, primești 20% reducere.

Pentru mai multe informații accesează pagina de Facebook și site-ul oficial.

#Exclusive dance studio

Școala de dans pentru copii și adulți „Exclusive” te poate învăța practic orice dans. Cei mai buni antrenori vor sta la dispoziția ta pentru a te ajuta să devii cel/cea mai bun/ă în stilul de dans pe care îl vei alege din următoarele cursuri:

Dansuri latinoamericane

#Merengue

#Bachata

#Salsa

#Lambada

#Mambo- regele dansurilor latino-americane.

#Cha-cha-cha

#Samba

#Rumba

#Passodoble

#Jive

Dansurile contemporane

#Street Dance

 #Jazz Modern

#Hip-Hop pentru copii

#Dance-mix

#House

#Techno

#Dansuri de Estradă

#Dansuri moderne

Dansul mirilor

Mai multe detalii despre stilurile de dans pe care le puteți învăța aflați AICI sau accesând pagina de Facebook.

Înscrie-te acum și adu încă 3 prieteni și veți beneficia de o lună gratuită de dansuri. 3 abonamente achiziționate = 1 abonament gratuit pentru al patrulea participant.

Dacă achiziționați un abonament pe 2 luni – beneficiați de o reducere de 5 %; pe 4 luni – beneficiați de o reducere de 10 %;

Costul unui abonament obișnuit lunar in cadrul scolii „Exclusiv Dance” este – 400 lei. Costul unei lecții individuale este de 150-160 lei- 45 min.

Antrenamentele se desfășoară doar în ziua de joi de la ora 19:00.

Adresa: Mihai Eminescu 54

Telefon: 060034049, 069256477.

#Ballerino Dance Sport

Ballerino te invită să practici diferite feluri de dans cu cei mai buni antrenori. Iată care este „meniul” cu dansuri pe care le poți învăța.

#cursuri de dans sportiv

#dansul mirilor

#dansul absolventilor

#Telefon:069995446

Pentru mai multe detalii aflați pe Facebook sau pe site-ul oficial. 

#Fire Dance School

Fire Dance School este o școală de elită cu cela mai bune condiții de lucru: o sală cu suprafața de 125 m, duș, cabinet de masaj, sală de relaxare. Acest mediu confortabil a fost creat pentru ca tu să te simți confortabil în timp ce înveți.

Iată ce stiluri de dans poți studia aici.

Telefon: 069712618 069868289

Adresa: Lev Tolstoi 18A.

Pentru mai multe informații accesați pagina de Facebook.