O echipă de la Universitatea de Stat din Tiraspol a devenit cea mai bună la concursul interuniversitar Brain Ring

tiraspol

La 4 octombrie, la UTM, a avut loc concursul de Brain Ring Interuniversitar 2018 șa care au participat echipe de la cele mai bune universități din Moldova. Concursul a fost organizat de către Clubul Moldovenesc de Jocuri Intelectuale.

Pe locul 3 a ieșit echipa Betonomeșalka de la USM, care au pierdut un singur meci în competiție, cel din semifinale. Pe locurile 1 și 2 au ieșit echipe de la Universitatea de Stat din Tiraspol: pe locul 2 – echipa Flash, iar campioni au devenit cei din echipa AdHoc.

„Felicitări și vă urăm succese în continuare în domeniul jocurilor minții. Dorim să mulțumim pe această cale participanților care au intrat în competiție, susținătorilor din sală, gazdelor de la UTM și partenerilor evenimentului – Development Aid, Cartier, Next Level, AGEPI și bestseller.md pentru susținerea și premiile oferite!” spun organizatorii.

Cupa Interuniversitară la Brain Ring este o competiție intelectuală între echipele de studenți de la universitățile din Republica Moldova. Aici echipele trebuie să răspundă la întrebări de erudiție și agerime. O calitate importantă este și viteza de răspuns căci echipele se confruntă în partide directe.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente