Recomandări #diez. Evenimente frumoase pentru 26 septembrie, o zi colorată de toamnă

pexels-photo-853406
Foto: Josh Willink

Pentru ca să treacă ziua mai frumos și util, noi am selectat câteva evenimente la care poți merge. Fie că vrei să mergi la un film, să participi la evenimente utile și plăcute alege unul dintre ele și transformă-ți seara obișnuită de joi într-una frumoasă și activă.

# Masterclass: Află cum să promovezi tu personal afacerea/produsul

Image may contain: 4 people, people smiling, text

Tot auzi că pentru ca business-ul tău să prospere, ai nevoie de promovare corectă. Dar ce înseamnă promovare și ce ai de făcut, ca să promovezi eficient ceea ce vinzi – sunt cele 2 momente care țin afaceri, care ar putea aduce profituri mari, pe loc. Pe data de 26 septembrie, o să înțelegi cum TU (da, tu – fără să mai angajezi pe cineva la acest capitol) poți să faci promovare corectă și eficientă pe online simplu și productiv. Mai multe detalii găsești pe Facebook. 

# Ontological Art Exhibition

Image may contain: text

iHUB Chișinău împreună cu pictorul Victor Kuzmenko vă invită la o expoziție de artă care vă va ajuta să vă aprofundați în esența picturii ontologice. Pictura ontologică se caracterizează prin prezența obiectului perceptiv. Detalii vedeți pe Facebook.

# Câinele de bronz – Emanuela Iurkin

Image may contain: text

Pe Emanuela Iurkin o cunoașteți, iar romanul l-ați așteptat cu nerăbdare. În sfârșit, a venit vremea, alături de Emilian Galaicu-Păun și de alți invitați ai casei să sărbătoriți lansarea cărții Câinele de bronz – un excepțional roman de debut. Mai multe vedeți pe Facebook.

# Spionul care mi-a dat papucii

Image may contain: 3 people, text

Audrey (Mila Kunis) și Morgan (Kate McKinnon) sunt două prietene din Los Angeles care se trezesc prinse în mijlocul unei conspirații internaționale. Ele află despre asta când fostul iubit al lui Audrey apare la ușa ei cu o echipă de asasini nemiloşi. Vedeți mai multe pe Facebook. 

# Social Good Summit: Chișinăul de mâine îl construim împreună

Image may contain: text

Republica Moldova se alătură iniţiativei globale PNUD şi organizează pe 26 septembrie, în Chişinău, Social Good Summit, ediţia 2018. Mai multe detalii vedeți pe Facebook. 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente